DJI Osmo Pocket je maleni snimač 4K videa

DJI Osmo Pocket 1 - DJI Osmo Pocket je maleni snimač 4K videa

Uz stabilizaciju s tri osi, DJI Osmo Pocket radi ono što i gimbal, s tim da gimbal treba dodatno mobitel ili kameru dok se na ovom uređaju sve nalazi u malenom kućištu.

Malena ručna kamera s 1/2,3-inčnim senzorom i otvorom blende f/2.0 u samo nekoliko sekundi snima 4K video filmove, uz mehaničku, optičku i elektroničku stabilizaciju slike. Fotografije se s DJI Osmo Pocket snimaju u 12 megapiksela uz veličinu piksela od 1,55 μm. DJI Osmo Pocket mase je 116 grama, 4K video snima u 60 sličica u sekundi (uz dva mikrofona, a moguće je koristiti i eksterni mikrofon), a baterija traje do 140 minuta (puni se za 73 minute).

DJI Osmo Pocket 3 - DJI Osmo Pocket je maleni snimač 4K videaNa kućištu uređaja DJI Osmo Pocket se nalazi i manji ekran u boji, a tijekom snimanja moguće je označiti objekt i kamera će držati fokus upravo na tom detalju. Podržano je snimanje u Timelapse načinu dok se uz tripod mogu dobiti kvalitetne noćne kamere (u Pro načinu). Uz Bluetooth i wireless moguće je DJI Osmo Pocket spojiti na pametni telefon te daljinski upravljati snimanjem.

Cijena za DJI Osmo Pocket je 369 eura (studeni 2018.)

Kolačići omogućavaju bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića. Shvaćam | Zatvori