1000 ideja za poklon za Božić

samsung personalizirana maska za mobitel - 1000 ideja za poklon za Božić

Touchscreen rukavice za mobitel, maska za mobitel s vašom fotografijom, šalica u obliku foto objektiva samo su neki od zanimljivih poklona koje smo pronašli na Poklonime.hr.

Na Poklonime.hr, prvom hrvatskom web shopu za iskustvene i personalizirane poklone za svaku prigodu, ukus, spol, dob i džep pronašli smo mnogobrojne cool poklone za Božić. Više od 1000 originalnih božićnih poklona u atraktivnoj i besplatnoj ambalaži ili putem e-mail vaučera možete pokloniti najdražima ili poslovnim suradnicima. Poklon može biti dostavljen u roku 24 sata ili čak u istome danu za Zagreb, ako je potrebno.

Virtualne naocale - 1000 ideja za poklon za BožićUz standardne božićne poklone pronašli smo i virtualne naočale, touchscreen rukavice za mobitel, ogledalo u obliku retro televizora, masku za mobitel s vašom fotografijom, šalicu u obliku foto objektiva, a posebno je zanimljiv pametni sat odnosno zidni sat napravljen od gramofonske ploče na kojem svaki broj predstavlja jedan matematički zadatak.

Hit su ove godine personalizirani pokloni kao što su personalizirane čokolade, viski ili vino s porukom, karikatura, knjiga u kojoj je dijete glavni lik, šalice, jastuk s obiteljskim slikama.

fotoobjektiv termo salica3 - 1000 ideja za poklon za BožićOgledalo u obliku televizora - 1000 ideja za poklon za Božićrukavice za laptop1 - 1000 ideja za poklon za Božić

 

Kolačići omogućavaju bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića. Shvaćam | Zatvori