LG će sudjelovati na IFA 2020 Special Edition u Berlinu

blank

Južnokorejski LG će početkom rujna u Berlinu, na specijalnom izdanju IFA 2020, fokus staviti na nove ideje kroz temu Life’s Good from Home

Life’s Good from Home odnosno „život je dobar (k)od kuće“ tema je s kojom će se LG predstaviti na predstojećem sajmu IFA u Berlinu (od 3. do 5. rujna 2020.). Naglasak će biti na situaciji s potrošačima u novom normalnom vremenu, kako se popularno zove vrijeme nakon završetka lockdowna kojeg je uzrokovao koronavirus.

blank

Na IFA 2020 globalnoj press konferenciji P. Park, CTO i izvršni potpredsjednik LG-ja, govorit će o promjenama u načinu života potrošača te predstaviti nove proizvode javnosti. Bit će govora o rastućem značaju kuće zbog sve većeg broja djelatnika koji su rad u uredu zamijenili radom od kuće, ali i o internetskom obrazovanju.

Na IFA 2020 Global Press Conference mnogi međunarodni brandovi predstavit će najnovije inovacije, a na sajmu će sudjelovati ograničeni broj novinara iz cijelog svijeta. U Berlinu će biti prisutan i novinar portala Portofon.com.