Sami zamijenite oštećeni ekran na svojem pametnom telefonu Shift

blank

Znate li zamijeniti oštećeni ekran na vašem pametnom telefonu? To vam vjerojatno niti ne pada na pamet. Ali, ShiftPhones to omogućuje

ShiftPhones je mala obiteljska njemačka tvrtka bez investitora koju smo prvu posjetili na sajmu IFA 2020 Special Edition u Berlinu, odnosno u posebno izdvojenom paviljonu u kojem je održan događaj pod nazivom SHIFT Mobility meets IFA NEXT. Pogledate li fotografije i video u nastavku, bit će vam odmah jasno i zašto su bili naš prvi izbor.

blank

Njihov pametni telefon se može rastaviti i sastaviti. Bez potrebe za alatom. Dovoljni su vam samo vaši nokti. Kao što mnogi ne znaju kako izgleda prava krava pa misle da izgleda onako kakvom ju vide na čokoladama, tako mnogi više ne znaju kako izgleda baterija unutar kućišta pametnog telefona.

Model na kojem je prezentirano rastavljanje mobitela u samo nekoliko poteza je SHIFT6m, smartphone čija je cijena 555 eura. Dakle, ukoliko vam se razbije ekran, sami ćete ga moći zamijeniti, nakon kupnje. Moći ćete sami zamijeniti i bateriju, bez odlaska u servis.

blank

blank

SHIFT6m ima 5,7-inčni AMOLED ekran u fullHD rezoluciju, prekriven je staklom Gorilla Glass 3, a uz stražnju kameru od 21 megapiksel snima se 4K video dok prednja kamera ima 13 megapiksela. Ugrađena je promjenjiva baterija kapaciteta 4200 mAh, ima 4 GB radne memorije, pokreće ga čipset Helio X27, a za spremanje se koristi memorija od 64 GB.

Vaš mobitel SHIFT6m stići će vam na kućnu adresu nakon tjedan do maksimalno 10 tjedana.

Pogledajte kako djevojka rastavlja mobitel: