Veliki uspjeh Redmi Note serije

blank

Od 2014. godine Xiaomijeva Redmi Note serija prodana je u 140 milijuna uređaja. Redmi Note 8 serija je popularna u 2020. godini

Xiaomijev podbrend Redmi niže dobre rezultate, objavljeno je na njihovom Weibo računu. Na globalnoj su razini prodali više od 140 milijuna pametnih telefona iz serije Redmi Note, a istraživačka tvrtka Omdia objavila je da je u prvoj polovici 2020. godine cjelokupna Redmi Note 8 serija postala druga najprodavanija serija pametnih telefona na svijetu.

Redmi Note 8 serija ujedno je najprodavanija serija pametnih telefona u Kini, što dodatno potvrđuje njenu globalnu popularnost.

Redmi Note serija predstavljena je u ožujku 2014. godine, a od 2019. godine Redmi je postao brand i odvojen od matičnog Xiaomi branda. Više od 10 milijuna primjeraka Note 7 serije prodano je u samo 4 mjeseca, dok je isti broj primjeraka Note 8 serije prodan u samo 3 mjeseca. Njihova je prodaja danas premašila 40 milijuna primjeraka.

Postoje 3 ključna razloga zbog kojih 140 milijuna korisnika diljem svijeta obožava Redmi Note seriju. Prvo, Xiaomi njeguje princip uključivosti koji podrazumijeva visokokvalitetni standard pametnih telefona po pristupačnim cijenama kako bi se svakom korisniku osiguralo pravo i mogućnost uživanja napredne tehnologije.
Drugo, Xiaomi omogućava svakom korisniku pravo na informacije o proizvodu kroz transparentnu komunikaciju i odstupanje od bilo kakvih nerazumnih troškova. Treće, Xiaomi neprestano poboljšava kontrolu nad kvalitetom i količinom dobavljača, pružajući korisnicima širom svijeta najisplativije proizvode.
Poštujući ove vrijednosti, Redmi Note serija radi na još jačim performansama, boljoj kvaliteti i sveobuhvatnijem korisničkom iskustvu u odnosu na druge pametne telefone u istom cjenovnom rangu na tržištu, čime želi postići još veću popularnost s izvrsnom međusobnom usmenom predajom korisničkog iskustva“, naglasio je Lu Weibing, potpredsjednik Xiaomi grupe, predsjednik China Businessa i generalni menadžer brenda Redmi.

blank

Redmi Note uređaji (Redmi Note 8, Redmi Note 8 Pro, Redmi Note 9, Redmi Note 9S, Redmi Note 9 Pro) u Hrvatskoj su dostupni u zagrebačkom i splitskom Mi Storeu te u sklopu online Mi Storea www.mi.hr, ovlaštenog distributera tvrtke Bijelić Co.