Portofon zaštita privatnosti

Zaštita privatnosti

Na web stranici Portofon.com koriste se kolačići (eng. cookies). Kolačići su datoteke male veličine i privremeno se pohranjuju u memoriju vašeg uređaja (npr. na tvrdi disku te se koriste za analitičke i statističke svrhe (isključivo u anonimnom i masovnom obliku), za bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost svih značajki web stranice Portofon.com.

Kolačić dozvoljava web stranici da „zapamti” akcije posjetitelja iz prethodnih posjeta. Prilikom vašeg sljedećeg posjeta web stranici Portofon.com bit će prepoznata IP adresa vašeg računala ili drugog uređaja kojeg koristite, vrsta web preglednika, vrsta uređaja (desktop, mobilni, tablet) itd.

Privremeni kolačići se pohranjuju samo tijekom posjeta web stranici i automatski se brišu nakon zatvaranja web preglednika. Stalni kolačići na uređaju korisnika ostaju pohranjeni i nakon posjeta te obično imaju rok isteka. Ako niste suglasni s upotrebom kolačića, u bilo kojem trenutku ih možete obrisati (u postavkama web preglednika na vašem uređaju).

Komentiranje članaka

Prilikom registracije korisnika, koji žele komentirati određeni članak objavljen na Portofon.com, prikupljaju se korisničko ime i e-mail adresa korisnika. Navedeni podaci prikupljaju se isključivo u svrhu registracije korisnika na web portal Portofon.com i za korištenje funkcionalnosti komentiranja članaka. Za brisanje korisničkog profila potrebno je poslati zahtjev na e-mail adresu: krunoslav.cosic@portofon.com
Svi vaši podaci su zaštićeni od manipuliranja i neovlaštenog pristupa