Honor već na početku godine predstavio nevjerojatan mobitel View 20

Honor View 20 3 - Honor već na početku godine predstavio nevjerojatan mobitel View 20

Počela je nova godina i za pametne telefone, a među prvim novopredstavljenim modelima je Honor View 20. I već je napravio urnebes na tržištu mobitela.

Honor kao brand iz mjeseca u mjesec sve više napreduje, tu se ne radi o rastu iz godine u godinu ili eventualno iz tromjesečja u tromjesečje. Sjetimo se prošlogodišnjih modela – Honor 10 iz svibnja 2018. je za oko tisuću kuna bio povoljniji od hardverski vrlo sličnog Huaweija P20 dok Honor 8X predstavlja apsolutni best buy pametni telefon u 2018, ali i u 2019. godini.

U Las Vegasu, na CES 2019 sajmu, predstavljen je Honor View 20, telefon koji će mnogi poželjeti čim čuju najosnovnije specifikacije: Kirin 980 i 48-megapikselna kamera. Naravno, uz Honor brand uobičajeno idu i povoljnije cijene pa iako cijena još uvijek nije objavljena jer se čeka europsko predstavljanje zakazano za 22. siječnja 2019., očekujemo ponovo realnu i prihvatljivu cijenu.

Honor View 20 1 - Honor već na početku godine predstavio nevjerojatan mobitel View 20Uz novi način pisanja naziva branda (HONOR, a do sada se naziv pisao malim slovima honor) stižu zaista elitne specifikacije, ali iznad svega toga stoji dizajn odnosno ekran All-View s prekrivenošću ekranom od 91,8 posto na kojem možete primijetiti samo jednu manju rupicu promjera 4,5 mm, u gornjem lijevom kutu. Tu se nalazi prednja selfie kamera od 25 megapiksela, potpuno novi pristup dizajniranju telefona. Poseban materijal za povezivanje zaslona koristi se kako bi se spriječilo da u kameru uđe svjetlo koje zaslon emitira, što omogućuje najbolje moguće fotografije s pametnim telefonom.

Honor se kao brand prometnuo u predvoditelja trendova, a ne sljedbenika. Već je i Honor 8X, od rujna 2018. prodan u 6 milijuna primjeraka, dao naslutiti kako Honor sprema velike novosti, a u Las Vegasu je predstavljena nova boja modela 8X – Phantom Blue ima 2.5D dvostruku teksturu aurora stakla s rešetkastim efektom, pružajući elegantan i gladak izgled i dojam..

Zadržimo se još malo na kameri – s 48 megapiksela upravlja se putem AI odnosno umjetne inteligencije uz 3D TOF koji omogućuje skeniranje i prepoznavanje objekata u stvarnom svijetu. Moramo priznati kako već sad nestrpljivo čekamo odlazak u Pariz i prvi dodir s Honorom View 20.

Honor View 20 5 - Honor već na početku godine predstavio nevjerojatan mobitel View 20
Pozivnica za europsko predstavljanje novog Honora View 20

Algoritam za AI i 3D modeliranje omogućuje niz korisnih i zanimljivih aplikacija, od toga da svoje tijelo na fotografijama i videozapisima učinite tanjim, preko igranja igara s detekcijom pokreta, do računanja kalorija u hrani. Prva na svijetu 48-megapikselna kamera visoke razlučivosti uz umjetnu inteligenciju i novi način rada AI Ultra Clarity spaja nekoliko 48 MP slika u jednu 48 MP fotografiju, stvarajući tako Super 48MP fotografiju izvrsne jasnoće.

Honor View20 prvi je model koji je na inozemnom tržištu opremljen naprednim 7 nm Kirin 980 AI čipsetom s dvostrukim NPU-om dok se uz GPU Turbo 2.0 46% poboljšavaju grafičke performanse. Kirin 980 čipset predstavlja 75-postotno poboljšanje brzine u performansama jedne jezgre u odnosu na prethodnu generaciju. Honorovi su inženjeri razvili inovativnu tehnologiju „The NINE Liquid Cooling Technology“ koja pruža vrlo učinkovit sustav hlađenja tekućinom kako bi učinkovitije raspršila toplinu i postigla bolje performanse.

Baterija od 4000 mAh dolazi sa SuperCharge brzim punjenjem pa uz povećanje performansi dolazi čak i smanjenje potrošnje energije za 58%.

Honor View 20 2 - Honor već na početku godine predstavio nevjerojatan mobitel View 20Honor View20 prvi je pametni telefon koji koristi naprednu tehnologiju nanolitografije kako bi razvio nevidljivu nano teksturu na tijelu telefona. Četvrta generacija nano-vakuumskog premaza i procesa nevidljive aurora teksture stvaraju živopisan i dinamičan gradijent boje u obliku slova V s blistavim efektom, razbijajući tako kalup tradicionalnih flagship pametnih telefona u dimenzijama i stilu.

Pogledajte najavni video za Honor View 20:

Kolačići omogućavaju bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića. Shvaćam | Zatvori