Impressum

Impressum

Glavni urednik:
Krunoslav Ćosić

Kontakt:
krunoslav.cosic@portofon.com

Adresa redakcije:
Savska cesta 41 / 10. kat
10.000 Zagreb, Hrvatska

Izdavač:
Portofon,
obrt za umjetničko stvaralaštvo i poslovne usluge
Stupnička 2
10.000 Zagreb
OIB: 90871941965

ISSN 2787-382X

Sadržaji objavljeni na web portalu Portofon.com ne smiju se prenositi bez pismene suglasnosti Izdavača. Svi sadržaji objavljeni na web portalu Portofon.com napisani su u dobroj vjeri. Objavljene sadržaje na web portalu Portofon.com koristite na vlastitu odgovornost te se Portofon.com ne može smatrati odgovornim za bilo kakve štete nastale korištenjem objavljenih informacija i sadržaja. Portofon.com objavljuje vlastiti sadržaj, prenosi sadržaj partnera i oglašivača s kojima se stvara sadržaj te objavljuje linkove na vanjske web stranice.

 

———————————————————————————————-

Zaštita privatnosti

Na web stranici Portofon.com koriste se kolačići (eng. cookies). Kolačići su datoteke male veličine i privremeno se pohranjuju u memoriju vašeg uređaja (npr. na tvrdi disku te se koriste za analitičke i statističke svrhe (isključivo u anonimnom i masovnom obliku), za bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost svih značajki web stranice Portofon.com.

Kolačić dozvoljava web stranici da „zapamti“ akcije posjetitelja iz prethodnih posjeta. Prilikom vašeg sljedećeg posjeta web stranici Portofon.com bit će prepoznata IP adresa vašeg računala ili drugog uređaja kojeg koristite, vrsta web preglednika, vrsta uređaja (desktop, mobilni, tablet) itd.

Privremeni kolačići se pohranjuju samo tijekom posjeta web stranici i automatski se brišu nakon zatvaranja web preglednika. Stalni kolačići na uređaju korisnika ostaju pohranjeni i nakon posjeta te obično imaju rok isteka. Ako niste suglasni s upotrebom kolačića, u bilo kojem trenutku ih možete obrisati (u postavkama web preglednika na vašem uređaju).

Komentiranje članaka

Prilikom registracije korisnika, koji žele komentirati određeni članak objavljen na Portofon.com, prikupljaju se korisničko ime i e-mail adresa korisnika. Navedeni podaci prikupljaju se isključivo u svrhu registracije korisnika na web portal Portofon.com i za korištenje funkcionalnosti komentiranja članaka. Za brisanje korisničkog profila potrebno je poslati zahtjev na e-mail adresu: krunoslav.cosic@portofon.com
Svi vaši podaci su zaštićeni od manipuliranja i neovlaštenog pristupa.