N1TV: Pričamo o novim uređajima iz Berlina

blank

Na sajmu IFA Honor je predstavio novi Magic V2, a vidjeli smo i Motorolinu poslasticu za poslovne korisnike te Bullittovu za pustolove

Kućište debljine ispod 10 mm i oko 5 mm debljine kad se rasklopi – u ruci djeluje nestvarno novi Honor Magic V2 predstavljen u Berlinu tijekom sajma IFA 2023, na kojem smo vidjeli i nevjerojatan koncept Honor V Purse. Mobitel-torbica pruža potpuno novi modni izričaj i ne sumnjamo da bi, ako se pojavi u prodaji, mogao izazvati nestašicu na policama.

Motorola je svoj pametni telefon namijenjen poslovnim korisnicima ThinkPhone opremila s dvije nove značajke – jedna je da se preko postojeće crvene tipke na boku može direktno komunicirati kao s Walkie Talkie uređajima, što olakšava komunikaciju između ljudi dok se spajanjem pametnog telefona na monitor, uz spojene tipkovnicu i miš, može dobiti potpuna Windows funkcionalnost, uz podržane razne programe na koje smo navikli na računalima.

Bullitt je za korisnike CAT S75 telefona, ali i druge koji se odluče na Motorola Defy Satellite Link te ga povežu preko Bluetootha, predstavio novost koja stiže već u rujnu – praćenje lokacije. Moći će se, zahvaljujući direktnoj satelitskoj vezi, na ekran telefona svake tri minute ili više dobivati informacije o kretanju druge osobe.

Koji su trendovi prevladavali ove godine na sajmu u Berlinu, nedavno je po 99. put zatvorio svoja vrata, a posjetile su ga tijekom pet dana 182.000 ljudi, otkrivaju Draganu Petricu u emisiji Tech radar emitiranoj 10. rujna 2023. na N1 televiziji Bojan Mušćet i Krunoslav Ćosić.