Novi milenij: meanIT Smartphone X5 i dva nova kabela

blank

Novi model pametnog telefona dobio je 4G podršku, ima i senzor otiska prsta te primjetno veću bateriju nego prethodnik

U odnosu na meanIT Smartphone X4, novi meanIT Smartphone X5 ima kapacitet baterije od 3400 mAh, što je za 22 posto više. Mogućnost vađenja i zamjene baterije moguća je bez odlaska u servis. Ekran sada mjeri 6,5 inča, što je veće nego na X4 koji ima 6,22 inča.

Novost je 4G podrška tako da se u SIM utore mogu smjestiti dvije SIM kartice, a u microSD utor sada ide memorijska kartica kapaciteta do 128 GB, što je primjetno više nego kod modela X4 koji omogućuje do 32 GB.

U video pogledajte što je na modelu X5 otkrio Krunoslav Ćosić, ali i dva nova kabela iz meanIT-a koji omogućuju spajanje na USB-A i USB-C utore te četiri konektora na drugoj strani – drugi kabel svijetli u radu, dok se puni, a na vrhu se nalazi okretni konektor od 180 stupnjeva.

Detaljnije možete vidjeti u snimci TV emisije Novi milenij koja se od 9. prosinca 2023. emitira na tv postajama: TV Nova, Slavonsko-brodska TV (SBTV), Trend TV, Samobor TV, TV Šibenik, Plava Vinkovačka TV, TV Herceg-Bosne, Varaždinska TV i Poljoprivredna TV.