Novi milenij: Pametni telefon meanIT Smartphone X4

blank

Kod koliko pametnih telefona možete sami izvaditi i zamijeniti bateriju? Vjerojatno vam ne pada niti jedan u ovom trenutku

Ako tražite povoljan i kvalitetan pametni telefon onda bi novi model iz meanIT-a svakako trebao ući u uži izbor, a jedan od razloga je i mogućnost samostalne zamjene baterije. U meanIT-u se mogu kupiti pametni telefoni koji omogućuju upravo to, zamjenu baterije bez odlaska u servis. To će kroz nekoliko godina biti obavezno na svim pametnim telefonima u Europskoj uniji.

Razlog je što mnogi korisnici, nakon što im se istroši baterija, nemaju volju ići u servis, ostavljati telefon na nekoliko dana te dodatno platiti servisnu uslugu zamjene baterije. Povoljnije je i brže kada sami kupite bateriju i samo ju zamijenite otvaranjem kućišta.

Što sve nudi novi meanIT Smartphone X4 otkriva Krunoslav Ćosić u emisiji Novi milenij emitiranoj 4. veljače 2023. na tv postajama: Slavonsko-brodska TV (SBTV), TV Nova, Trend TV, Samobor TV, TV Šibenik, Plava Vinkovačka TV, TV Herceg-Bosne, Dubrovačka TV, Varaždinska TV i Poljoprivredna TV.

Pogledajte prilog iz emisije Novi milenij: