Novi milenij: Samsung Galaxy S24 Ultra i meanIT Flip XXL

blank

Samsungova nova zvijezda zablistala je 17. siječnja na predstavljanju u Americi, a što sve nudi S24 Ultra isprobali smo u emisiji Novi milenij

Ekran je sada ravan i zasigurno je to jedna od najvećih novosti koje donosi novi Samsung Galaxy S24 Ultra. Zadržan je na stražnjoj strani glavni senzor od 200 megapiksela, ali su promjene zahvatile periskopski foto senzor koji sada omogućuje 5 puta optičko uvećavanje, u odnosu na 10x zum na prethodnom S23 Ultra modelu.

Oduševit će vas softverske novosti poput Circle to Search kako bi se pronašlo na internetu bilo što – ono što vidite ispred sebe i samo ubacite u kadar kamere, dok surfate internetom ili pregledavate objave na društvenim mrežama.

Live Translate je podržan na 13 jezika i od sada možete simultano telefonski razgovarati s drugom osobom, koja priča jezik koji ne razumijete. Na primjer, vi možete razgovarati na engleskom jeziku, a druga osoba na španjolskom.

U predivno dizajniranom preklopnom kućištu meanIT Flip XXL pruža komoditet velikih tipki, velikih ikona i velikog fonta na ekranu od 2,8 inča. Mobitel za starije i one koji žele jednostavno korištenje samo osnovnih značajki pruža ipak i neke dodatne poput kamere i FM radija a baterija od 1400 mAh potrajat će nekoliko dana.

Veliki plus mnogima će, koji trebaju ovakav uređaj, dobro doći vanjski indikatori za dolazne poruke i pozive, bez otvaranja telefona, a snažna LED svjetiljka se uključuje na prekidač na okviru telefona.

Oba uređaja isprobao je Krunoslav Ćosić u emisiji Novi milenij emitiranoj 17. veljače 2024. na tv postajama: TV Nova, Slavonsko-brodska TV (SBTV), Trend TV, Samobor TV, TV Šibenik, Plava Vinkovačka TV, TV Herceg-Bosne, Varaždinska TV i Poljoprivredna TV.