A sad nešto novo za vaše kućne ljubimce…

blank

Xiaomijevi noviteti Smart Pet Food Feeder i Smart Pet Fountain namijenjeni su kućnim ljubimcima, čak i kad ste van kuće

Novi Xiaomijevi proizvodi iz AIoT segmenta namijenjeni kućnim ljubimcima omogućuju odsutnost vlasnika mačke ili manjeg psa i do 15 do 20 dana.

Xiaomi Smart Pet Food Feeder

24-satna automatska hranilica za kućne ljubimce, prvenstveno namijenjena mačkama i malim do srednje velikim psima na znanstven način pristupa brizi oko vašeg kućnog ljubimca. Sustav automatskog doziranja hrane uparen je s aplikacijom Xiaomi Home pa možete kontrolirati vrijeme i količinu ispuštanja hrane s bilo kojeg udaljenog mjesta, a aplikacija će vas podsjetiti i kad ponestaje hrane u spremniku.

blank

Kratka izbivanja iz doma će biti lagodnija, a hranjenje kućnih ljubimaca praktičnije i preciznije. Postavite vrijeme i količinu hranje u aplikaciji Xiaomi Home i udaljeno servirajte hranu vašem kućnom ljubimcu, čak i kada ste daleko od kuće.

Jedinstvena struktura dispenzera sa šest rešetki, fleksibilna mekana silikonska mješalica za hranu i oštrice za doziranje i ispuštanje hrane testirani su na više od 10.000 ciklusa ispuštanja hrane kako bi se osiguralo glatko ispuštanje hrane putem širokog kanala koji učinkovito sprječava začepljenja.

Xiaomi Smart Pet Food Feeder ima velik kapacitet spremnika hrane za dugotrajnu upotrebu. Posebno dizajniran za mačke i male do srednje velike pse može pohraniti cca. 1,8 kg suhe hrane za kućne ljubimce, što je dovoljno za hranjenje odrasle mačke ili manjeg psa i do 15 do 20 dana odsutnosti vlasnika. Cijena za Xiaomi Smart Pet Food Feeder je 899 kuna.

Xiaomi Smart Pet Fountain

24-satni čuvar zdrave vode za vaše kućne ljubimce simulira planinski izvor koristeći cirkulirajući sustav protoka vode s cirkulacijom kisika. Na taj način kućnim ljubimcima služi tekuću vodu bogatu kisikom koja odgovara njihovoj prirodi i povećava njihov interes za pitkom vodom.

Uz sustav učinkovitog četverostupanjskog dubinskog filtriranja fine čestice, dlake i zaostali klor, ioni kalcija i magnezija koji uzrokuju stvaranje bubrežnih kamenaca učinkovito se presreću i filtriraju osiguravajući zdravu i ukusnu vodu koju ljubimci vole piti.

blank

Visina fontane višestruko je testirana kako bi se izbjegao zvuk prskanja dok kućni ljubimac prilazi uređaju. Preusmjeravanje vode je dizajnirano za sporo i tiho strujanje dok nadzemna pumpa može umanjiti rezonancije. Rad uređaja je kontroliran unutar 30 dB. Trostupanjsko isključivanje zvuka donosi tiho okruženje.

Uparen s aplikacijom Xiaomi Home, Xiaomi Smart Pet Fountain može poslati podsjetnik na vaš telefon kad je potrebno dodati vodu, očistiti fontanu i zamijeniti filtar. Kad ponestane vode aplikacija Xiaomi Home i crveni indikator razine vode na fontani podsjetit će vas da dopunite vodu.

Zapremina od 2 l zadovoljava potrebe odrasle mačke za vodom 4-7 dana, ispuštajući sigurnu i čistu vodu za vašeg ljubimca pa možete bezbrižno putovati na kratka putovanja. Poklopac također može pohraniti vodu, ispuštajući malu količinu vode za piće u slučaju nestanka struje. Cijena za Xiaomi Smart Pet Fountain je 499 kuna.

blank

blank