Alcatel 1 SE može biti vaš za 9 kuna

blank

Odaberete li A1 Savršenu tarifu s neograničenim internetom, neograničenim razgovorima i SMS porukama, Alcatel će vas koštati samo 9 kuna

Cijena za Alcatel 1 SE u slobodnoj prodaji je 1110 kuna, ali uz Savršenu tarifu u A1 Hrvatska telefon će vas koštati samo 9 kuna. Nećete morati za njega plaćati nikakav dodatni mjesečni iznos, a tarifa Savršena potpisuje se na 24 mjeseca.

4G Android 10 pametni telefon Alcatel 1SE (2020) ima trostruku stražnju kameru, bateriju kapaciteta 4000 mAh te veliki 6,22-inčni Vast ekran u omjeru 19:9, uz 2.5D staklo iznad IPS ekrana u HD+ rezoluciji.

blank

Stražnja kamera dolazi u kombinaciji 13 + 5 + 2 megapiksela, pri čemu se kamera od 5 megapiksela koristi kao širokokutna, 2-megapikselna služi za dubinsko izoštravanje odnosno zamućivanje scene. Glavna u ovoj priči je kamera od 13 megapiksela koja koristi umjetnu inteligenciju za optimiziranje različitih scena. Prednja kamera ima senzor od 5 megapiksela.

Od naprednijih mogućnosti Alcatel 1 SE nudi Face Key odnosno prepoznavanje lica prilikom otključavanja ekrana, a na stražnjoj se strani nalazi senzor otiska prsta. Smartphone s mat polikarbonatom i radijalnim detaljima na kućištu ima 3,5 mm ulaz za slušalice, FM radio i HD Voice podršku, a ugrađena je verzija Bluetootha 4.2.

blank