Alternativa slušalicama koje se stavljaju u uho

blank

Huaweijeve slušalice su idealan bežični audio suputnik za razne prilike kao što su poslovne, sportske ili vezane za slobodno vrijeme

Za korisnike koji žele alternativu slušalicama koje se stavljaju u uho od sada su na hrvatskom tržištu, po cijeni od 199 eura, dostupne Huawei FreeClip, a izdvajaju se i po tome što korisnici mogu nositi obje slušalice na oba uha.

Dakle, ne postoji zasebna slušalica za desno odnosno lijevo uho već se svaka od slušalica automatski prilagođava strani na kojoj ih korisnik nosi tako da se ne mora razmišljati na kojoj slušalici piše R, a na kojoj L (desno ili lijevo).

Tehnologija Smart Wear Detection osigurava da se slušalice prilagode te korisniku osiguraju udobnost stvarajući intuitivnije korisničko iskustvo bez nedosljednog zvuka ili nelagode u ušima. Budući da se slušalice mogu koristiti naizmjenično korisnici mogu optimizirati trajanje baterije i uživati u dužem trajanju korištenja, posebno u scenarijima u kojima je potrebna samo jedna slušalica za brzi odgovor na poziv.

blank

Huawei FreeClip nude dugo trajanje baterije s 8 sati reprodukcije glazbe odjednom ili do 36 sati reprodukcije glazbe s kućištem za punjenje. Pri tome se osjeti ergonomsko pristajanje jer slušalice ostaju pričvršćene na ušima korisnika čak i tijekom cijelog dana slušanja.

Lansirane kao dio Fashion Forward razvojnog smjera branda FreeClip sa svojim inovativnim dizajnom nalik na naušnicu koja ne blokira ušni kanal osigurava udobno nošenje i podržava svijest korisnika o okolini što ga čini prikladnijim za sport i vježbanje na otvorenom. Imaju IP54 ocjenu otpornosti na vodu, prašinu i znoj što ove slušalice čini izvrsnima za korisnike koji se oslanjaju na audio gadgete tijekom fizičkih aktivnosti.

Kanal za prigušivanje zvuka pomaže u suzbijanju buke vjetra što pomože korisnicima upućivati pozive čak i dok se voze biciklom ili autom uz spuštene prozore. Huawei je proveo temeljito testiranje i istraživanje navika stvarnih korisnika kako bi postigao optimalno ergonomsko pristajanje novog uređaja.

blank

To je postignuto kroz tri glavna aspekta slušalica, Comfort Bean, Acoustic Ball i C-bridge Design koji prilikom nošenja ne zatvaraju ušni kanal. Comfort Bean i Acoustic Ball dizajnirani su tako da se prilagođavaju svim aspektima ljudskog uha osiguravajući vrhunsku udobnost dok inovativni C-bridge Design spaja ova dva dijela putem adaptivnog senzora koji prilagođava silu stezanja mehanizma za kopčanje svake od slušalica, smanjujući opterećenje na ušne hrskavice korisnika.

Huawei je kroz istraživanja tržišta primijetio rastuću demografiju slušatelja koji žele iskustvo slušanja zvuka koje ima sve tehnološke prednosti suvremenih bežičnih slušalica koje se stavljaju u uho, ali da im se u isto vrijeme omogući i zvučni doticaj s neposrednom okolinom, poglavito pri upotrebi u prometu, uredu ili sportskim prigodama.

TWS slušalice s open-ear dizajnom riješile su brojne izazove korisnika i postale važno oruđe korisnicima koji se često bave sportovima na otvorenom ili poslovnim ljudima koji balansiraju online mrežne pozive i komunikaciju s kolegama u uredu.

blank