Bonbon ima nove pakete sa zanimljivim nazivima

blank

S novim prepaid i pretplatničkim paketima i dodacima bonbon se obraća Generaciji Z koja će razumjeti što znači OMG, VBD, A3, KIS, FOMO, FYI

Nazivi novih bonbon paketa inspirirani su online načinom komunikacije, a korisnici će dobiti četiri puta veće brzine surfanja, do 350 Mb/s. Najzanimljiviji među novim mjesečnim paketima svakako je OMG (Oh my God) u kojem korisnici za 70 kuna dobivaju 8 + 8 GB, bez ikakve dodatne naknade.

U ponudi mjesečnih paketa na bonove su još i VBD (Very Big Deal) koji za 50 kuna nudi 5 GB podatkovnog prometa, A3 (Anyplace, Anywhere, Anytime) uključuje 3 GB za 40 kuna dok KIS (Keep It Simple) s 300 MB košta 10 kuna.
Tjedni prepaid paketi su FOMO (Fear of missing out, a za 70 kuna uključuje neograničeni, flat podatkovni promet dok se za FYI (For Your Information) s uključenih 2 GB treba platiti 20 kuna.

Za korisnike mjesečne pretplate bonbon je uz četiri prethodna mjesečna paketa (KIS, A3, VBD i OMG) ponudio i YOLO (You Only Live Once) koji za 120 kuna uključuje 20 GB interneta.

Nakon što putem bonbon web stranice odaberete neki od paketa, u sljedećem koraku birate različite mjesečne dodatke:
TFW (That Feel When) s uključenih 2000 minuta razgovora za 50 kn
TMTT (Too Much To Type) uključuje 400 minuta za 35 kn
TTYL (Talk To You Later) za 20 kuna uključuje 200 minuta razgovora
HBO GO košta 40 kn mjesečno
Deezer je 35 kn mjesečno
200 SMS poruka košta 20 kuna.

Paralelno s novim tarifnim paketima, bonbon predstavlja i kampanju Bontovnici kroz interakciju Generacije Z s digitalnim tehnologijama.

blank

Prema posljednjem istraživanju Hrvatskog Telekoma, za razliku od ostalih ispitanika, pripadnici Generacije Z spremniji su uložiti više za brži internet, ali i u najnovije mobilne usluge i uređaje. Također, njih 70 posto ima naviku kupovati putem mobilnih uređaja, a 50 posto ih smatra kako će u skorije vrijeme biti korisnici naprednih smart usluga. Zanimljiv i važan je podatak i kako čak 89 posto pripadnika ovog uzrasta ne može zamisliti život bez interneta.

Pripadnici Generacije Z korisnici su telekomunikacijskih usluga čije je navike i želje itekako nužno uvažavati i istima prilagođavati sadržaj koji im se nudi. Oni su autentični, imaju jedinstvenu vezu s digitalnom kulturom i koriste najnovije tehnologije da bi se kreativno izražavali online.

Uz to, oni su i mladi ljudi koji upisuju i završavaju fakultete gdje uče o najnovijim znanjima i tehnologijama te o načinima kako ih primijeniti u poslovima budućnosti, a s ciljem boljitka svojih okruženja i društava. Upravo iz niza karakteristika koje odlikuju ovu generaciju, prvu odraslu u digitalnom okruženju, jasno je koliko je razumijevanje i podržavanje njihovog izričaja važno.