Disneyjev i Pixarov novi film Elemental na Samsungovim LED zaslonima

blank

4K kinoteatralni High Dynamic Range (HDR) sadržaj dostupan je isključivo na Samsung Onyxu, prvom Cinema LED zaslonu

Samsung Onyx, prvi svjetski certificirani kinom zaslon (Digital Cinema Initiatives) je LED zaslon koji pruža iznimno žive boje i sadržaj bogat detaljima. Nadilazi tradicionalne sustave temeljene na projektorima koji su industrijski standard više od 100 godina prevladavanjem ograničenog omjera kontrasta i svjetline, pružajući milijune dodatnih boja koje tradicionalna projekcija ne pruža.

Pixar, Oscarom nagrađeni studio za animaciju, masterirao je film u 4K kino HDR-u kako bi pokazao njegovu svijetlu, oštru, bogatu i detaljnu sliku koja nadilazi mogućnosti standardnog dinamičkog raspona (SDR) kino projektora.

Suradnja između Pixara i Samsunga u vizualnoj tehnologiji rezultirala je najvećom prisutnošću od bilo kojeg brenda u kinodvoranama. Filmoljupci mogu uživati u 4K HDR masteriranom Elementalu isključivo na Onyx zaslonima.

Počevši s Elementalom Pixar planira nastaviti koristiti 4K HDR sadržaj za Samsung Onyx kako bi osigurao da se film gleda onako kako su kreatori zamislili, što će omogućiti najbolje moguće iskustvo za gledatelja.

blank blank

Samsung Onyx može se prilagoditi gotovo bilo kojoj konfiguraciji prostora dok isporučuje neusporedivu kvalitetu slike, tehničke performanse i pouzdanost koja nadilazi tradicionalne operacije temeljene na projektorima. Izvanredan zaslon kombinira 4K razlučivost, HDR kvalitetu slike i vršnu svjetlinu od 300 nita — gotovo šest puta veću od standardnih tehnologija projektora.

Prvi kino LED zaslon na svijetu Samsung je isporučio u srpnju 2017. u Lotte Cinema World Toweru u Seulu, a sada isporučuju zaslone Onyx u 120 kino dvorana diljem svijeta.

blank