Dodjeljuje se Iskon Rock&OFF nagrada

blank

Iskon i ove godine bira domaćeg rock izvođača godine u sklopu dodjele nezavisne novinarske glazbene nagrade Rock&OFF

Želite li podržati svoje najdraže glazbenike, a pritom možda i sebi osvojiti glazbene poklone, pridružite se u online glasovanju za Iskonovu Rock&OFF Nagradu publike. Glasovanje traje do 31. siječnja 2022., a pobjednike ćemo u kategorijama doznati na live događanju Rock&OFF u Tvornici kulture 5. veljače.

Ovogodišnja novost je izbor za DJ-a godine u kojem također možete sudjelovati ako vam elektronička glazbena scena nije strana. Pobjednika u ovoj kategoriji doznat ćemo na sestrinskoj dodjeli nagrada Elector 3. veljače, također u Tvornici kulture.

Glasati možete jednom unutar 24 sata u svakoj kategoriji. Što više puta glasate povećavate si mogućnost osvajanja jedne od odličnih nagrada:

Iskon nagrada publike:
Bookshelf zvučnici Bowers & Wilkins 606 S2 ANNIVERSARY EDITION – 2 komada

DJ godine:
Gramofon Denon DP-450 USB

Iskon poklon paket

blank

Kao veliki zaljubljenik u dobru glazbu, Iskon već osmu godinu zaredom podržava događanja s domaće rock, indie i vezane glazbene scene. Četvrtu godinu zaredom prijatelji su i generalni sponzori događanja Rock&OFF koje za cilj ima naglašeno promovirati kvalitetne rock glazbenike i njihova recentna ostvarenja među domaćom publikom.

Nezavisna novinarska glazbena nagrada Rock&Off dodjeljuje se od 2019. godine, a pokrenuta je kako bi afirmirala i nagradila hrvatsku alternativnu glazbenu scenu koja stvara sjajnu glazbu koja nije dovoljno prepoznata u široj javnosti.

Pokretač nagrade je Hrvatsko društvo skladatelja, organizator Unison – Hrvatski glazbeni savez uz koprodukciju KD Tvornice kulture te glavnim sponzorom Iskonom. Okupljeno je 70 glazbenih novinara iz 40 glazbenih portala, tiskovina, televizija i radija (iz godine u godinu sve brojniji) – koji prvo predlažu, a potom odabiru i nagrađuju najbolje od suvremene hrvatske glazbene scene.

blank blank blank