Dolazi serija Honor 90 i donosi iznimne mogućnosti kamere

blank

Dva dana prije službenog predstavljanja Honor otkriva najbitnije karakteristike pametnog telefona koji će osvježiti tržište

Tanak je, elegantan i ima superiornu kameru. To je kratak opis nove Honor 90 serije koju ćemo u četvrtak u 15 sati uživo vidjeti u Parizu, tijekom predstavljanja uređaja od kojeg se očekuje puno. Dobar znak je dizajn kojem će rijetko tko odoljeti.

Nova serija pametnih telefona ima za cilj ostaviti dobar dojam, ali bez previše buke. Suptilna je to privlačnost njenog tankog i elegantnog dizajna koji ju čini posebnom. Honor oduvijek ima talent za izradu telefona koji izgledaju dobro i ugodni su za držanje, a niti Honor 90 serija nije iznimka.

Sigurno će tanak profil olakšati nošenje telefona, nije to samo estetska karakteristika; radi se i o praktičnosti. Eleganciju Honor ne veže samo uz vizualni dojam. Tanak dizajn Honor 90 serije ne umanjuje njegovu izdržljivost, a uskoro ćemo se i sami uvjeriti nakon što ga istestiramo.

Bit će to telefon napravljen da može podnositi udarce i padove u svakodnevnom životu. To je pametni telefon koji nije samo pomodan već i izdržljiv te pouzdan.

blank

Kamera

Prema onome što smo do sada mogli vidjeti čini se da Honor u srednjem cjenovnom razredu uređaja
pomiče granice fotografiranja. Ističemo Ultra Clear kameru s impresivnom HDR tehnologijom koja dodae još jedan sloj vašem alatu za fotografiranje, a visokokvalitetne slike nećemo gledati samo po danu nego i u uvjetima slabog osvjetljenja. HDR će se pobrinuti za uravnotežene i detaljne fotografije, u scenama s visokim kontrastom ili pozadinskim osvjetljenjem.

Billion Color Display

Honor se nije samo fokusirao na boje. U Honor 90 seriji također su se usredotočili na značajke vezane za brigu za oči korisnika. U današnjem digitalnom dobu u kojem provodimo beskrajne sate gledajući u zaslone zaštita našeg vida nikada nije bila važnija.

Honor je očito to imao na umu sa značajkama koje smanjuju štetno plavo svjetlo i prilagođavaju svjetlinu te temperaturu boje zaslona na temelju okolne svjetlosti. Što znači da ugodno možete uživati u sadržaju, čak i tijekom kasno-noćnih sesija pregledavanja.

Iako još čekamo Honor 90 kako bismo provjerili ove tvrdnje početni znakovi svakako su obećavajući. Čini se da je Honor 90 serija ne samo spremna ponuditi dizajnirani pametni telefon već i uređaj koji poboljšava vaš stil života te vam omogućuje jasno i detaljno bilježenje najcjenjenijih trenutaka. Strpimo se do četvrtka, ostalo je još vrlo malo vremena do Summer Launch Eventa koji će se u Parizu održati 6. srpnja 2023. u 15 sati i pratite predstavljanje nove Honor 90 serije.

blank