Dynamics 365 Business Central lokaliziran je i za hrvatsko tržište

blank

Nasljednik dobro poznatog Microsoft ERP proizvoda Dynamics NAV je Dynamics 365 Business Central, a namijenjen je malim i srednje velikim tvrtkama

Što sve nudi Dynamics 365 Business Central možete saznati u utorak 30. lipnja 2020. Naime, Microsoft Hrvatska službeno će predstaviti lokaliziranu verziju Dynamics 365 Business Centrala za Hrvatsku, a radi se o rješenju za upravljanje poslovanjem baziranom u oblaku.

Ovo rješenje malim i srednje velikim tvrtkama pomaže povezati razne segmente poslovanja i na taj način im štedi vrijeme i sredstva te pomaže u donošenju kvalitetnijih i informiranijih odluka.

Dynamics 365 Business Central je nasljednik dobro poznatog Microsoft ERP proizvoda Dynamics NAV, a riječ je o rješenju za upravljanje poslovanjem baziranom u oblaku. Tvrtkama pomaže da povežu svoje financijsko, prodajno, servisno i operativno poslovanje. Na taj način dobivaju točan i sveobuhvatan pregled svog poslovanja, što pojednostavljuje poslovne procese, poboljšava interakciju s korisnicima te olakšava donošenje odluka.

Povezuju se zaposlenici i procesi te je tijek podataka između ljudi unutar tvrtke jednostavniji, detektiraju se trendovi, sprječavaju problemi te pruža izvrsno korisničko iskustvo koje je konzistentno i sigurno na svim uređajima na kojima se koristi. Dynamics 365 Business Central također pruža mogućnost dobivanja dubljeg uvida te analize podataka kroz različite dimenzije da bi se promptno dobili prilagođeni izvještaji.

Svi zainteresirani više o prednostima i funkcionalnostima Business Centrala mogu saznati na virtualnom događanju, uz prethodnu prijavu putem linka, a virtualno događanje, na kojem će govornici biti Tatjana Skoko (Microsoft), Aleksandar Totović (Microsoft), Nenad Šljivić (Microsoft) i Antonija Šoštarić (Adacta), održat će se 30. lipnja od 14:00 do 15:30.