Ekskluzivno za korisnike Huaweija P60 Pro

blank

Vlasnici telefona će dobiti premium pretplatu i veliku količinu gigabajta pohrane u oblaku na Huawei Cloudu

Za sve nove vlasnike pametnog telefona P60 Pro Huawei je pripremio poseban paket dobrodošlice nudeći ekskluzivne promocije na Tinderu i Huawei Cloudu.

Kao jedna od pionirskih i široko prihvaćenih aplikacija za upoznavanje Tinder je uspostavio značajan presedan u području online upoznavanja. HUAWEI Mobile Services, u suradnji s Tinderom, sa zadovoljstvom nudi besplatnu šestomjesečnu pretplatu na Tinder Plus svim novim korisnicima HUAWEI P60 Pro. Ova ponuda omogućuje korisnicima otključavanje niza vrhunskih značajki, proširujući njihove mogućnosti i čineći njihovo putovanje Tinderom još ugodnijim i ispunjenijim.

blank

Kako bi iskoristili ovu ekskluzivnu ponudu korisnici mogu jednostavno pristupiti aplikaciji Tinder preuzimanjem iz AppGalleryja. S besprijekornim sučeljem prilagođenim korisniku, AppGallery osigurava nesmetan i siguran proces preuzimanja, pružajući novim korisnicima praktičan pristup svijetu Tinder datinga.

U odjeljku Darovi, uz samo nekoliko dodira, mogu jednostavno zatražiti svoju besplatnu šestomjesečnu pretplatu na Tinder Plus otključavajući mnoštvo dodatnih značajki i poboljšavajući svoje cjelokupno iskustvo aplikacije.

200 GB prostora za pohranu u HUAWEI Cloudu dostupno je kroz 3 mjeseca. Korisnici mogu jednostavno pristupiti unaprijed instaliranoj Cloud aplikaciji na svojim uređajima kako bi iskoristili ekskluzivnu ponudu od 200 GB besplatne pohrane u oblaku. Otvaranjem aplikacije Cloud dočekuje ih korisničko sučelje koje omogućuje besprijekornu navigaciju i jednostavan pristup.

Korisnici mogu locirati ikonu nadogradnje koja se nalazi u gornjem desnom kutu sučelja aplikacije kako bi vidjeli niz opcija i promocija, uključujući 3-mjesečnu besplatnu ponudu za pohranu u oblaku. Pritiskom na tu opciju korisnici pokreću postupak iskorištavanja svoje besplatne nadogradnje za pohranu u oblaku.

blank