Forbes China – Global 100 Outstanding Chinese

blank

Xiaomijev Wang Xiang uvršten u izbor izvanrednih ljudi kojeg organizira Forbes China, s fokusom na mlade talente i poduzetnike

Wang Xiang, partner i predsjednik korporacije Xiaomi Group, uvršten je u izbor „Outstanging people“ na dodjeli nagrada 2022 Forbes China – Global 100 Outstanding Chinese. Forbes China objavio je kako je Wang Xiang, nakon što se pridružio Xiaomiju, kompanijama za potrošačku elektroniku i pametnu proizvodnju unutar grupacije pomogao u brzom globalnom širenju, tijekom kojega su pod njegovim izvrsnim vodstvom ušle na više od 100 tržišta.

Wang Xiang je istovremeno kontinuirano radio na poboljšanju Xiaomijeve globalne strategije intelektualnog vlasništva (IP) i sustava usklađenosti, uklanjao prepreke u tom području te olakšavao globalizaciju.

Forbes China pokrenuo je izbor Global 100 Outstanding Chinese ove godine, s fokusom na mlade talente i poduzetnike birajući 100 izvrsnih globalnih kineskih predstavnika iz dva glavna područja: poslovanja i kulture u različitim regijama, uključujući Ameriku, Europu, Aziju te Australiju i Oceaniju.

Forbesov izbor ima tri glavne kategorije: Business Leader, Outstading People te Potential Elite. Wang Xiang jedan je od 17 kandidata koji su dobili titulu Outstanding, a svi su redom istaknuti talenti s globalnim utjecajem, od kojih neki predstavljaju tvrtke s tržišnom vrijednošću od preko 100 milijardi RMB.

blank