Galaxy Watch5 Pro LTE uz štapni usisavač

blank

Samsung za sve koji do početka kolovoza kupe novi Samsung Bespoke Jet AI poklanja pametni sat i nevjerojatnu snagu usisavanja

U Bespoke Jet AI ugrađen je do sada najjači Samsungov vakumski motor – Hexajet Motor 2.0 omogućuje do 280 W usisne snage i maksimalnu snagu motora od 720 W. Tu je i baterija od 4500 mAh koja ima čak 80% veći kapacitet od prethodnog modela, optimizirana je da zadrži 70% svojih performansi do 500 ciklusa te osigurava 100 minuta rada.

U radu novi štapni usisavač Samsung Bespoke Jet AI koristi umjetnu inteligenciju kako bi analizirao i odredio vrste poda i kako bi se optimizirao proces usisavanja, ali i osigurala maksimalna učinkovitost baterije.

Zahvaljujući AI načinu rada usisavač Bespoke Jet AI sada nudi povezivost SmartThings i Smart Wi-Fi koja korisnicima daje mogućnost da jednostavno prilagode postavke i funkcije svog uređaja, a isto tako tu je i opcija pametne samodijagnostike za održavanje vrhunske izvedbe.

blank

Unaprijeđeno je postolje All-in-One Clean Station koje koristi tehnologiju Air Pulse za automatsko pražnjenje spremnika za prašinu. Ovo postolje također koristi tehnologiju Air Spin Edge koja okreće Spinning Cyclone brzinom oštrice do 1000 okretaja u minuti kako bi se ispustio sav otpad, uključujući i preostale čestice koje se mogu zaglaviti u spremniku.

Tu je i automatsko zatvaranje poklopca nakon svakog odlaganja uz 99,999% višeslojni filtracijski sustav za prikupljanje sitnih čestica prašine i poboljšano uklanjanje dlaka od 99% kako bi se omogućilo higijenski čišće pražnjenje spremnika.

blank
Samsung Galaxy Watch5 Pro

Štapni usisavač Samsung Bespoke Jet AI možete prednaručiti po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1299 eura kod ovlaštenih partnera, a prednarudžbom ćete ostvariti pravo na poklon – pametni sat Galaxy Watch5 Pro LTE vrijednosti 449 eura. Promocija traje od 12.7. do 7.8.2023. ili do isteka zaliha, a za više informacija posjetite link.

blank