Gameraj za sve ljubitelje igara

blank

Tele2 ljubiteljima igara uz tarifu RASPALI s BEZBROJ GB nudi četiri igre: Uncharted 4: A Thief’s End, The Last Of Us Remastered, Rachet & Clank te FIFA19.

Kako bi ljubitelji gaminga mogli uživati u popularnim igrama te neograničenoj slobodi komunikacije na odličnom mobilnom uređaju, za samo 150 kuna mjesečno, uz tarifu RASPALI s BEZBROJ GB, dostupni su Honor 10 lite i Sony PS4 1 TB s četiri igre: Uncharted 4: A Thiefs End, The Last Of Us Remastered, Rachet & Clank te FIFA19. Dodatna pogodnost je igra Spyro Reignited Trilogy koja dolazi uz ovaj paket ako se ponuda ugovori putem Tele2 webshopa ili telefonske prodaje.

Odluči li se korisnik za Sony PS4 1 TB u kombinaciji s Huawei B525 routerom, koji nudi mogućnost spajanja do 64 uređaja istovremeno, ponuda je dostupna za samo 130 kuna mjesečno, uz BEZBROJ GB pokućnog interneta.

blankHonor 10 lite je potpuno novi uređaj sa zaslonom u boji veličine 6,21 inča s dvostrukim 13 MP + 2 MP digitalnim fotoaparatom s LED bljeskalicom i 24 MP selfie kamerom. 32 GB interne memorije osigurava dovoljno prostora za sve ono što treba uvijek biti na dohvat ruke, bilo da se radi o fotografijama s putovanja ili važim dokumentima za posao.