HNL na novim sportskim kanalima na Iskon.Play TV

blank

MAXSport 1 i MAXSport 2 novi su kanali dostupni korisnicima Iskon.Play TV-a u sklopu grupe paketića „Uzmi sve“

Uz nogometne utakmice HNL-a na novim se Iskon.PlayTV kanalima mogu pratiti i europske utakmice u kvalifikacijama u kojima upravo igraju Dinamo i Hajduk. Ako ste neku utakmicu i propustili možete ju pogledati i nakon završetka, do sedam dana unatrag jer se programi automatski snimaju.

Tijekom posljednjih nekoliko dana na MAXSport 1 kanalu pogledali smo utakmice Slaven Belupo – Šibenik, Lokomotiva – Rijeka te Istra 1961 – Osijek iz SuperSport hrvatske nogometne lige. U ligi sudjeluje 10 najboljih nogometnih klubova iz Hrvatske.

blank

U posljednje se vrijeme kanal MAXSport 1 gleda svakodnevno i sigurno je jako dobro osvježenje u ponudi kanala na Iskon.Play TV-u. MAXSport2 program sadržavat će prijenose uživo u trenutcima kada će se odigravati više paralelnih utakmica dok će se ostatak vremena na njemu prikazivati snimke i sažeci.

MAXSport 1 i 2 kanali prenosit će svih 180 utakmica HNL-a te Hrvatskog nogometnog kupa, zajedno s komentarima, sažecima i drugim sportskim zanimljivostima. Odmah smo oba kanala dodali na listu omiljenih programa.

blank

blank

U Konferencijskoj ligi igrali su Vitoria i Hajduk. Dinamo je u Ligi prvaka odigrao utakmice protiv bugarskog prvaka Ludogorets iz Razgrada. Na kraju je bilo 4:2 odnosno s ukupnim rezultatom 6:3 Dinamo nastavlja svoj europski put.

Propustite li neki trenutak vrlo lako ga možete vratiti natrag. Iskon je svoje korisnike obradovao novim promjenama u navigaciji prilikom gledanja LIVE programa na Iskon.Play TV. Tipka „OK“ na daljinskom upravljaču sada omogućava premotavanje unazad i otvaranje opisa emisije. Isto tako, s tipkom “OK” moći ćete pauzirati te ponovno pokrenuti LIVE program koji gledate.

Tipke „<“ (lijevo) i „>“ (desno) sada omogućuju provjeru što se emitira na drugim TV kanalima i promjenu programa.

blank

Bilo koju od emisija u TV rasporedu može se lajkati kako biste svoju televiziju naučili što volite te kako biste u budućnosti dobili preporuke za gledanje emisija koje vam se sviđaju. Iskon.Play TV omogućuje biranje TV sadržaja kroz 18 paketića: uz Sport, Sport Premium 1, Sport Premium 2 i MAXSport u ponudi su HRT paketić, RTL paketić, Nova paketić, Informativni, Filmovi, Serije, Dokumentarci, Dječji, Zabava, Glazba, HBO Max, HBO Premium, Pickbox NOW i RTL Premium.

blank

blank

blank

blank