HONOR Magic6 Lite ima jednu od najizdržljivijih baterija pametnih telefona na tržištu

blank

Ovaj pametni mobitel vlasnik je prestižnog priznanja DXOMARK Gold Label za natprosječno trajanje baterije

Globalni tehnološki brend HONOR dobio je prestižno priznanje Gold Label od DXOMARK-a za iznimne performanse baterije za svoj najnoviji uređaj HONOR Magic6 Lite koji je dostupan u prodaji i na hrvatskom tržištu.

HONOR Magic6 Lite savršen je spoj napredne tehnologije i dizajna usmjerenog na korisnika. Dizajniran je sa snažnom ultra-izdržljivom baterijom od 5300mAh, a prema DXOMARK-u, korisnicima osigurava do 21 sat reprodukcije videa, 12 sati igranja ili 13 sati pretraživanja društvenih mreža – sa samo jednim punjenjem.

Trajanje baterije podržava do više od 3 dana autonomije uz umjerenu upotrebu i gotovo 2 dana intenzivnog rada, igre i zabave, naglašavajući ulogu uređaja u omogućavanju bezbrižnog korisničkog iskustva. Kapacitet baterije je veliki skok, pogotovo u segmentu pametnih telefona srednje klase.

Osim svoje dugovječnosti, baterija HONOR Magic6 Lite pokazuje izvanrednu izdržljivost, zadržavajući 80% svog kapaciteta, čak i nakon 1000 ciklusa punjenja. To je pozicionira kao jednu od najizdržljivijih baterija pametnih telefona na tržištu, nudeći korisnicima obećanje za održivi način rada tijekom vremena.

blank

Veliki kapacitet baterije također omogućava slobodnije korištenje telefona. Bez uobičajenih mjera za štednju baterije, korisnik može pojačati svjetlinu, prepustiti se grafički intenzivnim igrama ili koristiti GPS navigaciju. U središtu ovog produljenog vijeka trajanja baterije kombinacija je pametne optimizacije hardvera i softvera.

Telefon pokreće učinkovit Qualcomm® Snapdragon® 6 Gen 1 čipset, poznat po ravnoteži između performansi i potrošnje energije. Ovaj procesor, izgrađen na 4nm procesu, dizajniran je za maksimiziranje energetske učinkovitosti, osiguravajući da se svaki djelić baterije koristi razumno.

HONOR Magic6 Lite se zahvaljujući značajki SuperCharge od 35W ističe brzinom punjenja. Riječ je o transformaciji iskustva punjenja iz dugotrajnog u brz, učinkovit proces. S 35W snage punjenja, HONOR Magic6 Lite obećava da će napuniti uređaj znatno brže od standardnih punjača.

HONOR Magic6 Lite je više od samog lidera u performansama baterije. To je dokaz HONOR-ove predanosti inovacijama, dizajnu usmjerenom na korisnika i odgovornosti prema okolišu. Kako tvrtka nastavlja širiti svoju globalnu prisutnost, HONOR ostaje predan pružanju vrhunske tehnologije korisnicima širom svijeta, osiguravajući im pristup pametnim telefonima koji nadmašuju njihove svakodnevne potrebe.

blank

HONOR Magic6 Lite pametni telefon dolazi u ponoćno crnoj, sunčano narančastoj i smaragdno zelenoj boji te je dostupan kod svih mobilnih operatera – A1, Hrvatski Telekom i Telemach, te kod maloprodajnih partnera po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 399 EUR. Korisnici će u promotivnom razdoblju od 15.01. do 29.02.2024., uz kupnju HONOR-a Magic6 Lite, dobiti i HONOR Choice Earbuds X5 slušalice.

Za više informacija posjetite HONOR online, na Facebooku i Instagramu.