Honor Watch 4 je dostupan u zlatnoj i crnoj boji

blank

Na velikom ekranu promjera 1,75 inča nosivi uređaj omogućuje praćenje zdravlja, a baterija omogućava do 14 dana trajanja

U Hrvatske je trgovine stigao novi pametni sat Honor Watch 4. S elegantnim dizajnom i preciznim mogućnostima praćenja Watch 4 ima veliki 1,75-inčni AMOLED zaslon u boji, s brzinom osvježavanja do 60 Hz, podrškom za Bluetooth pozivanje i impresivno maksimalno trajanje baterije od 14 dana.

Zaslon koji može biti uvijek uključen nudi brzinu uzorkovanja dodira do 120 Hz čime se korisnicima pruža jednostavan i jasan pristup porukama i obavijestima u svakom trenutku. Smješten u aerodinamično kućište od aluminijske legure serije 6 novi pametni sat zaobljen je na svim uglovima.

Može se personalizirati jednom od dva para udobnih narukvica od silikonske gume koje ostaju svježe, čak i ako se nose za vrijeme vježbanja. U kombinaciji s više od 300 različitih dizajna brojčanika mogućnosti prilagodbe Honora Watcha 4 korisnicima pružaju neograničenu fleksibilnost.

blank

Baterija kapaciteta 451 mAh osigurava trajanje baterije do 14 dana u specifičnim uvjetima korištenja. Honor Watch 4 također podržava i Bluetooth pozivanje. Nakon uparivanja pametnog sata s pametnim telefonom putem Bluetootha korisnici mogu primati ili odbijati pozive pa čak i odgovarati na poruke na zapešću, što im omogućuje povezanost i u pokretu.

Uz pametni sat i aplikaciju Honor Health na pametnom telefonu korisnici imaju uvid u iznos kalorija koje su potrošili tijekom vježbanja te prikaz sagorijevanja masti u gramima, kako bi bolje razumjeli učinak svoje tjelovježbe.

Honor Watch 4 također može procijeniti korisnikovu kondicijsku dob i predstaviti procjenu kondicije na temelju same izvedbe i drugih raznih pokazatelja. Niz optičkih mikroleća ispod pametnog sata radi s algoritmima umjetne inteligencije za točno i kontinuirano praćenje 3 otkucaja srca, pružajući pravovremena upozorenja ako postoje kakve abnormalnosti.

Stres, zasićenost kisikom (SpO2), kvaliteta sna i menstrualni ciklusi također se mogu pratiti i pregledavati putem pametnog sata i popratne aplikacije. Honor Watch 4 dostupan je u dvije boje – zlatnoj i crnoj, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 149 eura.

blank