Honor X6a je cjenovno pristupačan pametni telefon

blank

Uz stil i izdržljivost Honor X6a je pametan izbor za urbani način života jer donosi savršenu ravnotežu između stila i efikasnosti

Honor X6a pruža i izuzetno estetsko iskustvo, uz dizajn koji sjajno nadopunjuje sloj ugrađenih nanokristala pokriven svijetlom prevlakom, a koja dodatno naglašava eleganciju uređaja. Praktičan pametni telefon tanak je samo 8,35 mm i 188 g težak, prirodno i ugodno leži u ruci korisnika, a elegantno ravno oblikovani rubovi pružaju dodatno estetsko iskustvo.

Njegov ekran od 6,56 inča uključuje i tehnologiju dinamičkog prigušivanja koja štiti oči, a bazira se na simulaciji prirodnog svjetla, što ublažava umor očiju uzrokovan dugotrajnim gledanjem ekrana. Osvježavanje ekrana Honora X6a od 90 Hz omogućuje glatki prikaz s brzim odzivom.

Korisnici koji svoje podatke vole držati dostupnima offline na raspolaganju imaju pohranu od 128 GB koja može sadržavati više od 28.000 slika, 11.000 pjesama ili 100 HD videa. Fotografije se snimaju uz kameru od 50 MP, što je rijetkost među pametnim telefonima u istom cjenovnom rangu.

Selfie kamera od 5 MP na prednjoj strani uređaja proizvodi kvalitetne slike koje se zahvaljujući praktičnosti uređaja iznimno brzo mogu dijeliti s prijateljima i obitelji.

Ugrađena je ultra-velika baterija kapaciteta 5200 mAh te Honor X6a može podržati do 17,8 sati reprodukcije videa, 13,5 sati pregledavanja TikToka ili 15,5 sati streaminga glazbe s jednim punjenjem. Kada danu punom žurbe i obveza dođe kraj Honor SuperCharge od 22,5W omogućuje brzo punjenje uređaja do 31% sa samo 20 minuta punjenja, što znači da uređaj možete napuniti tijekom tuširanja i imati dovoljno baterije za uobičajene dnevne obveze idućeg dana.

Honor X6a s Androidom 13 i MagicOS 7.1 dolazi u ponoćno crnoj i jezerskoj cijan boji, a u Hrvatskoj je dostupan po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 159 EUR.

blank