HT omogućuje besplatnih 15 GB prometa

blank

Hrvatski Telekom svojim korisnicima daruje dodatne gigabajte u periodu pandemije koronavirusa

Kako bi svojim korisnicima olakšali rad od kuće, što prakticira sve više tvrtki u Hrvatskoj, Hrvatski Telekom svim privatnim i poslovnim pretplatnicima mobilnih usluga počevši od ponedjeljka 16. ožujka 2020. omogućuje 15 GB prometa u narednih 30 dana, a korisnicima na bonove (Simpa) dodatnih 2 GB.

Smatrajući kako je bitno biti stalno povezan, svim poslovnim korisnicima već su omogućili dodatnih 50 GB prometa kako bi im i u predstojećem razdoblju olakšali rad od kuće. Svi korisnici će dobiti SMS obavijest u trenutku aktivacije dodatnih gigabajta.

Za školarce, u vrijeme dok se nastava bude održava na daljinu, osigurali su besplatan pristup programu „Škola za život”.

U MAXtv Videoteci dostupna je usluga instrukcije.hr koja je odlična pomoć u savladavanju gradiva iz matematike za osnovnu i srednju školu. Sve video instrukcije su napravljene po programu školskog kurikuluma i svaki školarac kod kuće može vježbati i naučiti kako rješavati zadatke iz matematike različitih razina. Na svim HRT programima uključena je Snimalica.

MAXtv korisnicima omogućeno je gledanje dodatnih MAXtv paketa bez naknade do 1. travnja 2020., a po potrebi i dulje:
RTL, RTL Premium i Nova TV pakete u HD kvaliteti
MAX Arena paket
Pickbox NOW videopaket.