Isprobali smo kako se koristi aplikacija Lidl Plus

blank

Lidl Plus kartica integrirana je u aplikaciju koja se koristi prilikom svake kupnje u trgovinama Lidl. Pogledajte upute

Za korištenje Lidl Plus kartice lojalnosti potreban vam je pametni telefon s Android ili iOS (iPhone) operativnim sustavom, a od početka veljače 2021. aplikacija će biti dostupna i za korisnike pametnih telefona Huawei koji koriste trgovinu aplikacijama AppGallery.

Do aplikacije možete doći na nekoliko načina: otvorite web stranicu lidl.hr te zatim od tamo kliknete na link za preuzimanje aplikacije, a aplikaciju možete preuzeti i direktno iz trgovine aplikacijama upisivanjem naziva Lidl Plus.

Aplikacija Lidl Plus za iOS uređaje
Aplikacija Lidl Plus za Android uređaje

Slijede kratke upute te unos osnovnih informacija: ime i prezime, broj telefona na koji će vam poslati autorizacijsku SMS poruku iz koje u aplikaciju prepišete šesteroznamenkasti broj te e-mail adresa. Ako želite, možete ostaviti i svoje podatke o adresi na kojoj stanujete.

Nakon što instalirate aplikaciju Lidl Plus, ona je spremna za korištenje. Kuponi se mogu koristiti od 1. veljače 2021.,a u samoj aplikaciji pronašli smo i još neke zanimljivosti poput spremanja računa od kupnje u digitalni oblik unutar same aplikacije.

blank

Otkrivalica je svojevrsna strugalica za srećke te funkcionira na sličan način, samo što se emulzija „grebe“ po ekranu. Za svaku registriranu kupnju na ekranu telefona dobit ćete digitalnu otkrivalicu koju zagrebete i osvojite dodatan popust iskoristiv pri sljedećoj kupnji.

Aplikacija Lidl Plus donosi najnoviji Lidlov katalog na ekran vašeg telefona. Kako izgleda instalacija aplikacije, što sve nudi i kako izgleda registracija korisnika pogledajte u našem video filmu: