Jeste li čuli za dječji smartphone Blabloo Kidsphone?

blank

Blabloo Kidsphone je pametni telefon osmišljen kako bi mlađoj generaciji omogućio siguran pristup digitalnim uslugama

Švicarski operator Sunrise predstavio je pametni telefon prilagođen djeci i tinejdžerima. Blabloo Kidsphone wave 1 omogućuje roditeljima, putem Android i iOS aplikacije Blabloo Parents, daljinsko podešavanje svih značajki i aplikacija na pametnom telefonu te praćenje lokacije uređaja putem GPS-a.

Druga feature telefona omogućuje djeci da kontaktiraju roditelje u slučaju nužde putem posebnog SOS gumb, kao i slanjem poruka u privatnom obiteljskom chatu.

blank

Blabloo Kidsphone wave 1 dolazi sa stražnjom kamerom od 13 i prednjom od 8 megapiksela, memorija telefona je 16 GB, ima 2 GB radne memorije i bateriju kapaciteta 2680 mAh. Na telefon je instaliran Android 9. Dostupan je u plavoj i ružičastoj (pink) boji.

Cijena za Blabloo Kidsphone wave 1 je 149 CHF (nešto više od 1000 kuna) uz pretplatu u mreži Sunrise. Dakle, radi se o standardnom Android telefonu koji se koristi kao i svaki drugi današnji pametni telefon, a jedina je razlika u roditeljskom nadzoru.

blank

Sunrise u budućnosti planira u ponudu uvesti i pametni sat Xplora X5 Play koji ima eSIM za komunikaciju s mobilnom mrežom. Sličan potez početkom ove godine napravio je američki Sprint s pametnim satom WatchMeGo koji je dizajniran kako bi djeci ponudio pristup digitalnim uslugama, prije nego dobiju prvi pametni telefon.

blank