Južni dio Zagreba dobio novu tech trgovinu

blank

Links je u Novom Zagrebu otvorio novu poslovnicu na 800 kvadratnih metara, a izložili su više od 200 različitih brandova

Linksova 14. po redu poslovnica nalazi se u Novom Zagrebu. Nakon nedavno otvorene poslovnice u zagrebačkom Family Mallu na Jankomiru, Links je geografski idealno zaokružio grad Zagreb novom (novozagrebačkom) poslovnicom u kojoj se nudi 4000 različitih artikala (raspoloživo je 20.000 komada, što ima vrijednost od 6,5 milijuna kuna). U Zagrebu od prije posluju poslovnice u Dubravi i na Trešnjevci.

U novoj poslovnici u Novom Zagrebu izložena su 252 proizvoda koja možete na licu mjesta isprobati, prije same kupnje. 90 je malih kućanskih aparata i osobne njege, a 162 proizvoda se odnose na IT (imaju 155 demo uređaja s uključenim ekranima na kojima se mogu isprobati funkcionalnosti, a 70 su laptopi).

blank

Links u novoj trgovini u centru Ambienta u Aveniji Dubrovnik 14 predstavlja i nešto sasvim novo na našem tržištu, što će se svidjeti kupcima kojima hitno nešto treba, a nemaju vremena tražiti parking, nakon što su proizvod kupili online i dolaze ga osobno pokupiti nakon posla. Samo sat vremena nakon web kupnje, proizvod je dostupan za preuzimanje.

Na južnoj strani ulaza u zgradu u kojoj se nalazi Linksova trgovina napravili su Drive-in prolaz – dođete sa svojim automobilom, u vozilu pričekate zeleno svjetlo na semaforu, spustite se na označenu poziciju, a prodavači će kupljeni proizvod donijeti do prtljažnika vašeg vozila.

Sve to neće trajati duže od pet minuta, novost je koju je predstavio Vlatko Škarica, direktor Linksa te najavio da će se usluga i dalje razvijati te će ju vrlo brzo ponuditi i u poslovnici Family Mall, a zatim i u drugim poslovnicama širom Hrvatske.

Vlatko Škarica
Vlatko Škarica