Motorola ThinkPhone je odličan izbor za poslovne ljude

blank

Potrebe poslovnih korisnika se u pojedinim segmentima znatno razlikuju od potreba standardnih kupaca telefona

Motorolin novi telefon namijenjen je grupi korisnika koji su dugo vremena bili zapostavljeni od strane velikih proizvođača telefona. Motorola ThinkPhone nudi 3 ključne stvari koje će im pomoći da svoje obaveze obavljaju, brže, bolje i sigurnije u usporedbi s drugim telefonima.

Sigurnost

ThinkShield predstavlja superiornu sigurnosnu platformu s najnaprednijim rješenjima, naprednim funkcijama, specijaliziranim hardverom i softverom koja se brine za kompletnu sigurnost cijelog uređaja.

Ugrađena su AI sigurnosna hardverska i softverska rješenja kao što je Moto Threat Defense. Pored toga, organizacije mogu lako aktivirati ThinkPhone uređaje zaposlenima uz Zero Touch i tako upravljaju cjelokupnom flotom telefona uz pomoć rješenja kao što su Moto OEMConfig i Moto Device Manager.

blank

Moto Secure je aplikacija koja služi kao hab za sve elemente koji se tiču sigurnosti i privatnosti. Uz Moto OEMConfig ili Moto Device Manager IT administratori mogu da iz daljine konfigurirati Moto Secure funkcije na ThinkPhone uređajima, od lock screen podešavanja do mrežnih obavještenja.

Performanse

Snapdragon 8+ Gen 1 čipset sve otvara istog trenutka i radi bez ikakvog zastajkivanja. Motorola ThinkPhone stiže sa 6,6-inčnim FHD+ ekranom za laki rad i pregled sadržaja, od kompleksnih tabela do dugačkih mailova. Uz pomoć velike baterije korisnici na raspolaganju imaju 36 sati neprekidnog rada telefona kako bi u svakom trenutku bili povezani sa sadržajem i s bilo koje lokacije.

Baterija se puni preko 68W TurboPower univerzalnog punjača koji može napajati i laptop te bilo koji drugi USB-C uređaj. Kamera od 50 megapiksela poslužit će za video pozive sa superiornom kvalitetom.

blank

Izdržljivost

Motorola ThinkPhone posjeduje MIL-STD 810H certifikat i dizajniran je korištenjem aramid vlakana koja su jača od čelika, aluminijskog okvira i Gorilla Glass Victus zaštite ekrana kako bi mogao izdržati pad s visine do 1,25 metara.

Uz IP68 certifikaciju ThinkPhone je dizajniran da izdrži izloženost prašini i potopljenosti u vodi do dubine od 1,5 metara u trajanju od 30 minuta – kako nijedan podatak ne bi bio izgubljen uslijed prestanka rada sustava.

blank