Nova Instar poslovnica u Zagrebu, iskoristite priliku za nagrade i popuste

blank

Otvaranje pete po redu poslovnice u Zagrebu i osme u Hrvatskoj prilika je za iskoristiti posebnu ponudu u Instaru

Jedan od najvećih retailera na domaćem tržištu računalne opreme, Instar informatika, u zagrebačkoj Selskoj cesti 44 otvara novu poslovnicu u kojoj možete pronaći najbolje iz svijeta tehnologije.

Poslovni uspjeh iz prošle godine nastavlja se širenjem mreže svojih prodajnih mjesta. Kako je Instar među brojnim kupcima, osim po širokoj ponudi, poznat i po svojim čestim nagradnim igrama i bogatim poklonima povodom otvorenja novog prostora pripremili su posebne ponude.

blank

Uoči otvorenja Instar pokreće prigodni giveaway na svom Instagramu s nagradnim fondom u vrijednosti većoj od 28.000 kuna. Giveaway će trajati od dana otvorenja, 16. ožujka do 23. ožujka 2022, a tijekom tih tjedan dana Instar će podijeliti 21 vrijednu nagradu – odlične laptope, gaming opremu, električni romobil i pametne telefone.

Osim na Instagramu, Instar je pripremio i do 50% popusta u svojoj novootvorenoj poslovnici, a svi kupci koji ju posjete 16. ožujka moći će iskoristiti ovu pogodnost.

blank

Konstantna prilagodba potrebama tržišta Instarov je najveći adut. Na čelu tvrtke od 2008. godine je Marko Cvetkovski, a upravo je on svojim pristupom i naglaskom na webshop s jedne strane te moderniji izgled poslovnica s druge doveo Instar do snažnog razvoja poslovanja, što ga je smjestilo u sam vrh prodaje IT opreme na hrvatskom tržištu.

„Od početka svog poslovanja jedna od naših ključnih premisa je pratiti želje kupaca i stanje na tržištu. Naši vjerni kupci znaju da Instar svaki svoj poslovni uspjeh voli podijeliti s njima, nagraditi ih i na taj način zahvaliti što s nama grade našu uspješnu poduzetničku priču. Nova poslovnica u Zagrebu nastavak je rasta i razvoja Instara, za koji su zaslužni i naši kupci. Upravo zato za njih smo pripremili niz pogodnosti, neovisno žele li biti dio naše priče online na webshopu i društvenim mrežama ili fizički u najnovijoj poslovnici“, ističe Marko Cvetkovski, osnivač i direktor Instar informatike.

blank

blank