Osvojili su čak 45 globalnih medijskih nagrada na MWC24

blank

Po prvi put predstavljen Magic6 Pro dobio je niz pohvala, a pohvale je dobilo i prvo računalo s umjetnom inteligencijom u povijesti Honora

Na ovogodišnjem MWC-u Honorje dobio ukupno 45 nagrada medija iz svih krajeva svijeta.

Android Headlines je nagradio HonorMagic6 Pro s titulom Najbolje od MWC-a 2024 ističući kako je „ovaj novi pametni telefon napredniji od svog prethodnika, i ne samo da nudi izvrsne kamere, već je sjajan i u raznim drugim aspektima.“

blank

Android Police je naglasio kako je „s Magic 6 Pro Honorznačajno pojačao svoju hardversku igru, preskačući konkurenciju u nekim ključnim segmentima.“ Tehnološki medij CNET je, također, komentirao kako je “Magic 6 Pro jedan od najprivlačnijih Android flagship modela dostupnih ove godine”.

Impresioniran sjajnim performansama HONOR-a Magic6 Pro, poznati modni medij GQ Spain istaknuo je kako je „Honorova Magic Pro serija najprestižnija serija, s najboljim hardverom i softverom.”

Kao prvo računalo s umjetnom inteligencijom u povijesti Honora, Honor MagicBook Pro 16 također je globalno predstavljen po prvi put te pridobio globalnu podršku globalnih medija. Mashable je ocijenio Honor MagicBook Pro 16 kao „Najbolje prijenosno računalo na MWC-u 2024.”

blank blank

Android Authority je Honor MagicBook Pro 16 nagradio titulom „Najbolje od MWC-a 2024.“ te istaknuo da je „Honor MagicBook 16 Pro moćno prijenosno računalo dizajnirano za doba umjetne inteligencije.

Osim toga, Trusted Reviews dodijelio je Honoru MagicBook Pro 16 nagradu “Best in Show“ naglasivši da „značajke poput pametnog pretraživanja slika, pametnog sažetka dokumenta, razumijevanja teksta, AI titlova i čarobnog teksta nagovještavaju produktivnu budućnost u kojoj AI pomaže u nekim dnevnim zadacima“.

blank

U kontekstu vrhunske dizajnerske inspiracije, kao ikonični identitet globalnog i vrhunskog, i Porsche Design Honor Magic V2 RSR je privukao pažnju svjetskih medija. Prestižna industrijska nagrada „GLOMO Best in Show“, koja se dodjeljuje na temelju najboljih od najboljih proizvoda, ove je godine pripala upravo Porsche Design Honoru Magic V2 RSR.

U svijetu mode, globalni modni medij COSMOPOLITAN uključio je ovaj preklopni pametni telefon u svoj savjet urednika za London Fashion Week, komentirajući kako je „Porsche Design Honor Magic V2 RSR totalni preokret.”

blank blank blank blank