Ovo su prve OnePlus bežične slušalice Buds

blank

OnePlus je predstavio svoje prve bežične slušalice pod nazivom Buds, a dizajnirane su za pružanje visokokvalitetne reprodukcije zvuka

Uz OnePlus Nord, najnoviji pametni telefon na hrvatskom tržištu čija je cijena od 3299 i 3999 kuna, predstavljene su i prve bežične slušalice branda koji postoji od travnja 2014. godine.

blank

Sudeći po karakteristikama, OnePlus Buds slušalice će ponuditi dobar zvuk, praktičnost pri korištenju, ali i brzo punjenje uz Warp Charge tehnologiju – nakon 10 minuta punjenja baterije slušalice će omogućiti 10 sati glazbe, dok potpuno punjenje zajedno s kućištem nudi do 30 sati reprodukcije visokokvalitetne glazbe.

blank

OnePlus Buds imaju tri aktivna mikrofona ugrađena u svaku slušalicu, kako bi se smanjila ambijentalna buka. S lakoćom podižu glasovne frekvencije stvarajući jasne glasovne snimke i pozive. Osim poboljšanih 13,4 mm dinamičnih pokretača, OnePlus Buds pruža podršku za Bass Boost i Dolby Atmos, koji proizvode čišće vokale, dublji bas i bogatije tonove za prekrasan stereo zvuk.

blank

Tehnologija uparivanja s niskim latencijama omogućuje slušalicama brzo i jednostavno povezivanje s pametnim telefonima, posebno OnePlus uređajima, te neometano prebacivanje između zvučnika i slušalica. Dvostrukim dodirom i dužim pritiskom jednostavno se upravlja glazbom koju slušate.

Osim robusnih performansi, OnePlus Buds odlikuje gladak ergonomski dizajn za cjelodnevni komfor tijekom dužeg razdoblja nošenja. OnePlus Buds imaju IPX4 ocjenu otpornosti na vodu, a što ih čine idealnim partnerom za vježbanje ili redovito trčanje. OnePlus Buds bit će dostupni u tri boje – bijeloj, sivoj i svijetloplavoj.

Cijena za slušalice OnePlus Buds je 699 kuna.

blank