Povećajte razinu sigurnosti svoje ponude upravljanih usluga

blank

Integracija Acronis Cyber Protect Clouda s rješenjima N-able povećava malim i srednje velikim tvrtkama razinu sigurnosti

Acronis, globalni lider na tržištu rješenja za kibernetičku sigurnost, objavljuje kako je alat Acronis Cyber Protect Cloud sada integriran s N-ableovim alatima RMM i N-central što omogućuje MSP (Managed Service Provider) da jednostavno, a u velikoj mjeri, povećaju razinu sigurnosti upravljanih usluga iz vlastite ponude.

MSP-ovi se danas najčešće suočavaju s izazovima prebacivanja između višestrukih sigurnosnih rješenja i alata za upravljanje. Prema Acronisu, oko 70% MSP-ova oslanja se na 2-5 različitih dobavljača sustava kibernetičke sigurnosti, a mnogi drugi ovise o još većem broju dobavljača.

blank

Pružatelji usluga prisiljeni su zbog toga obučavati svoje tehničare na raznovrsna rješenja i sučelja tako da takva kompleksnost nije samo neučinkovita već dovodi i do sigurnosnih propusta. Ažuriranja softvera mogu dovesti do nekompatibilnosti s drugim postojećim alatima, a IT timovi, koji se mijenjaju između konzola, mogu zanemariti kritična upozorenja.

„Kao distributer kompanija Acronis i N-able pozdravljamo ovu inicijativu koja nam omogućuje da svojim MSP partnerima pružimo opsežan skup alata za upravljanje IT-om i kibernetičkom sigurnošću“, rekao je Štěpán Bínek, direktor prodaje cloud rješenja u kompaniji Zebra Systems te dodao: „Acronis je dugo nastojao omogućiti pružateljima MSP usluga da u potpunosti iskoriste sveobuhvatna rješenja kibernetičke sigurnosti, zajedno s alatima na koje se već oslanjaju. Širenjem usluga koje pružaju i produktivniji upravljanjem infrastrukturom svojih korisnika, brzo mogu steći konkurentsku prednost.”

blank

Implementacija rješenja Acronis Cyber Protect Cloud putem N-able sučelja RMM i N-central je podržana u sustavima Windows, macOS te Linux te omogućuje jednostavno daljinsko postavljanje rješenja, ali i mnoge prednosti poput osiguranja podataka klijenta s ključnim funkcijama
kibernetičke zaštite putem skripti preuzetih s upravljačke konzole Acronis Cyber Protect Cloud, daljinsko postavljanje Acronis Cyber Protection Agent na bilo koji broj sustava, mapiranje korisnika, kibernetičku zaštitu prema zadanom rasporedu ili na zahtjev te praćenje statusa zaštite i primanje Acronis upozorenja.