Preko aplikacije za kineski jezik glasujte za našu Leu

blank

Preuzmite aplikaciju za učenje kineskog jezika i podržite našu Leu Budaković, državnu prvakinju iz kineskog jezika

U kineskom gradu Kunmingu održava se svjetsko natjecanje u znanju kineskog jezika “Kineski most”. Lea Budaković, učenica četvrtog razreda opće gimnazije Srednje škole Mate Blažine Labin, državna je prvakinja iz kineskog jezika.

blank

Na ispitu o kulturi, povijesti, geografiji, književnosti, jeziku, gospodarstvu i politici Lea je osvojila 14,5 od 25 mogućih bodova, na talent showu 31,17 od 35 bodova, na natjecanju iz govora 29,67 od 35 bodova, a točno je odgovorila i na tri od pet pitanja komisije. Sveukupno je Lea osvojila 78,34 od 100 mogućih bodova.

Na žalost, u polufinale, među 30 najboljih, nije uspjela ući, ali Lea nastavlja s natjecanjem u popularnosti na društvenim mrežama. Do petka 1. studenog 2019. putem mobilne aplikacije “Learn Chinese-M Mandarin-Manga Mandarin”, koja služi učenju kineskog jezika kroz strip, možete glasati za Leu.

blank

Nakon preuzimanja aplikacije iz Google Play trgovine potrebno je registrirati se putem svoje mail adrese, odabrati Home ikonu, pa Chinese Bridge te zatim Europa te se glasa za Leu.

blank

blank

blank