Prijenosne i lagane TCL NXTWEAR AIR nosive naočale

blank

TCL radi na potpuno novom trendu gledanja video sadržaja – preko naočala koje će učiniti kao da gledate film na dijagonali od 140 inča

Filmove možete gledati na televizoru, platnu, tabletu, telefonu, laptopu, monitoru, ali i na naočalama. Legnete u krevet ili se udobno smjestite u sjedalo u avionu ili autobusu dok putujete na dalek put i pokrenete film. Gledate film na naočalama.

TCL, vodeći proizvođač u tehnologiji zaslona i pristupačnim, bogatim povezanim iskustvima, najavio je svoju drugu generaciju nosivih naočala za zaslon, NXTWEAR AIR. Nove, elegantne naočale kombiniraju iznimnu tehnologiju zaslona i bogat, vrhunski dizajn s 30% manjom masom i udobnijim pristajanjem od naočala prethodne generacije, pružajući vrhunsku zabavu i produktivnost.

blank

Uz gledanje filmova i serija, ove naočale omogućuju i igranje igara te rad bilo gdje jer TCL NXTWEAR AIR odvajaju korisnike od ureda, dnevnih soba i malih ekrana u zrakoplovu, oslobađajući ih da uživaju u sadržaju.

Gledanje filmova na TCL NXTWEAR AIR naočalama stvara vrhunsko iskustvo gledanja. Može to biti i sportski događaj uz koji ćete gristi nokte, a dosadno putovanje pretvara se u uzbudljivu vožnju, a gledanje epskog avanturističkog filma učinit će da dugi let prođe u trenu.

S dvostrukim mikro OLED zaslonima od 1080p, TCL NXTWEAR AIR pruža dovoljno detalja, prodorne, bogate i živopisne boje kao i duboke sjene i tintu crnu. Također stvara ekspanzivno, impresivno okruženje za gledanje, što je ekvivalent gledanju ekrana od 140 inča, udaljenog 4 metra – slično kao da ste u kinu.

blank

Rezolucija od 47 piksela po stupnju znači da TCL NXTWEAR AIR također pruža razinu jasnoće poput kina, a s dvostrukim zvučnicima reproducira stereo zvuk za prostorne efekte. Za privatnije gledanje, možete spojiti vlastite žičane ili bežične slušalice.

Sa samo 75 g mase sa standardnim objektivom, ovi prijenosni zasloni neće opterećivati korisnike. Za dodatne mogućnosti prilagodbe, NXTWEAR AIR dolazi s dvije izmjenjive prednje leće tako da njegov izgled može odgovarati individualnom stilu svakog korisnika.

S obzirom na povećanu potrebu za daljinskim radom, NXTWEAR AIR djeluje kao zgodan drugi zaslon za profesionalce i studente kada se kombinira s prijenosnim računalom, čak i ako kod kuće nema mjesta za monitor. To je također privatni način rada kada upravljate osjetljivim projektima u javnosti ili na putu na posao.

blank

Zahvaljujući Type-C konekciji, NXTWEAR AIR je također kompatibilan sa širokim rasponom pametnih telefona (više od 100 modela), podržava povezivanje bez baterije, a radi i s mnogim prijenosnim računalima i padovima.

NXTWEAR AIR je vrhunski suputnik i u igricama jer kad je njegov prateći uređaj spojen na Bluetooth kontroler omogućuje pravo arkadno iskustvo.

blank

blank