Pročitajte kakve zanimljive mogućnosti donosi Viber SOS paket

blank

Za neke od funkcionalnosti Viber aplikacije možda niste niti znali da postoje

Preuzmite najnoviju verziju mobilne aplikacije Viber i otkrijte što sve možete napraviti putem same aplikacije. A putem Viber aplikacije možete rezervirati smještaj na ljetovanju, podijeliti svoje dojmove o hotelu klikom na GIF+ ikonu i uz pomoć Booking pretrage pronaći smještaj. Prijateljima možete poslati prijedlog smještaja te sve dakle obaviti bez da izađete iz Vibera.

blank

Viber lokalni broj omogućuje da primate pozive i poruke bez ikakvih roaming naknada. To znači da slobodno putujete kamo god želite i razgovarate kad god poželite, bez bankrota. Lokalni broj vam
omogućuje posjedovanje lokalnog broja telefona, kako bi vas bilo tko van samog Vibera mogao
zvati i slati vam SMS poruke, a sve po lokalnim cijenama. Lokalni broj je trenutno
dostupan u SAD-u, Ujedinjenom Kraljevstvu i Kanadi, a mogućnost korištenja uskoro će se proširiti
na još zemalja.

blank

Ako netko od vaših prijatelja nema instaliran Viber, a želite ga nazvati s Vibera, odaberite Viber Out koja omogućuje pozivanje brojeva koji nisu na Viberu, kroz samu Viber aplikaciju. Nabavite si plati-kako-trošiš kredite ili uštedite uz paket za pozivanje.

Zamislite da ste drugoj osobi napisali “Baš si koma”, a htjeli ste napisati “Baš si komad”. Nema problema, uz edit opciju moguće je naknadno uređivati poruke, a ako poruka ode na krivi broj telefona, možete ju izbrisati za sve koji su ju primili, čak i nakon što je poslana.

Viber će vam prevesti poruku na više od 30 jezika, a dovoljno je duže pritisnuti na poruku kako biste dobili opciju automatskog prevođenja i to biranjem jezika.
Nadalje, preko Vibera možete drugoj osobi poslati svoju trenutnu lokaciju, ako ne znate točnu adresu. A i jednostavnije je tako.

blank

U Viber aplikaciji se nalaze i mnoge cool igre putem kojih se možete povezati s prijateljima iz svojeg telefonskog imenika. Naravno, možete putem Viber Community funkcije pokrenuti grupni chat s neograničenim brojem članova, naprednim administratorskim mogućnostima i hrpom novih opcija za chatanje.

Ovo je dobro i korisno: istovremeno preko Vibera možete pozvati do pet osoba, kroz Grupni poziv i tako sa svima komunicirati.