Proljetno CineStar osvježenje stiže na vaš Iskon.TV

blank

Uz dva nova CineStar kanala u osnovni Iskon.TV paket stiže i dugo očekivano automatsko snimanje CineStar TV kanala

Iskon korisnici od 15. ožujka 2023. mogu pratiti sjajne blockbustere, serije, komedije i ostale filmove na novim CineStar TV 2 te CineStar TV Comedy & Family programima koji stižu u osnovni Iskon.TV paket, kao zamjena za dosadašnje CineStar TV Premiere 1 i 2.

Sadržaj svih CineStar TV kanala automatski će se snimati i biti dostupan 24 sata unazad. Sve što se propustili možete vratiti i pogledati ispočetka. Osim što svoje favorite možete gledati kada vama to odgovara opcija će omogućiti i pauziranje filma tijekom prikazivanja uživo kako biste napravili potrebnu pauzu za kokice.

blank

Nova Iskon.TV opcija

Novi kanali CineStar TV 2 i CineStar Comedy & Family u osnovnom će paketu zamijeniti pozicije kanala CineStar TV Premiere 1 i 2. Oni se, u Full HD rezoluciji, izdvajaju u posebnu CineStar Premiere opciju koja sadrži i novu digitalnu videoteku s neograničenim pristupom bogatom katalogu filmova.

CineStar Premiere Plus (videoteka)
CineStar TV Premiere 1 Full HD
CineStar TV Premiere 2 Full HD

CineStar Premiere Plus videoteka ponudit će najbolje hollywoodske hitove, odlične serije i sinkronizirane animirane filmove za najmlađe. Svi naslovi dolaze s hrvatskim titlovima te su podijeljeni u kategorije po žanrovima za što lakše snalaženje.

Uz to, videoteka dodatno obogaćuje i prati program CineStar TV Premiere kanala. Ako vas na TV-u uskoro čeka premijera trećeg nastavka omiljenog filma, računajte da su vam prva dva nastavka, kao dobar intro, već dostupna u ponudi videoteke.

Novu opciju CineStar Premiere možete aktivirati po cijeni od 4 €/mj. (30,13 kn/mj.) na svojem Iskon.TV sučelju od 15. ožujka 2023. ili se već sada predbilježiti ovdje.

blank