Rekordna prodaja zaslona za digitalno oglašavanje

blank

Samsung je 15. godinu zaredom vodeći na globalnom tržištu sustava digitalnog oglašavanja, objavila je agencija Omdia

Agencija za istraživanje Omdia proglasila je Samsung vodećim proizvođačem sustava digitalnih reklama, petnaestu godinu zaredom, čime još jednom pokazuje svoje vodstvo na tržištu digitalnog oglašavanja.

Prema podacima analitičara Omdije Samsung ne samo da je predvodio globalno tržište digital signage rješenja 2023. već je prodao i više od dva milijuna jedinica, što je rekordna brojka za tvrtku. Samsung Electronics redovito predstavlja specifična rješenja za digitalno oglašavanje, koja zadovoljavaju različite potrebe poslovnog okruženja.

Među njima svakako treba izdvojiti The Wall, prvi modularni zaslon na svijetu s mikro LED tehnologijom koji zahvaljujući svom modularnom formatu omogućava prilagodbu veličine, omjera i oblika zaslona, na temelju preferencija i slučaja uporabe.

blank

Slijedi Smart Signage koji pruža izvrstan osjećaj uranjanja u sadržaj zahvaljujući izuzetno tankom profilu i ujednačenim dizajnom okvira te Outdoor Signage jedinice osmišljene za primjenu na sportskim terenima, tržnicama i stanicama za punjenje električnih vozila koje su dizajnirane za jasnu vidljivost u svim vremenskim uvjetima.

Samsung Interactive Display su e-ploče optimizirane za obrazovne ustanove, koje obrazovne alate stavljaju nadohvat ruke nastavnicima i učenicima.

Proširenje The Wall linije jasan je pokazatelj Samsungovih inovacija i vodećih tehnologija. Kupci su odabrali proizvode kao što su The Wall All-in-One i The Wall for Virtual Production, zbog njihove izuzetne praktičnosti i jedinstvenih mogućnosti uporabe, dok je The Wall odabran kao idealan zaslon za luksuzne hotele kao što su Atlantis The Royal in Dubai ili Hilton Waikiki Beach in Hawaii (u oba hotela se nalaze ekrani dijagonale 146 inča u 4K rezoluciji).

blank

blank

Vodstvo tvrtke Samsung u industriji digitalnog oglašavanja rezultat je predanosti ka inovaciji proizvoda i usluga. Na primjer, uvođenje prvog prozirnog Micro LED zaslona na svijetu u siječnju ove godine stručnjaci su prihvatili kao sljedeću generaciju komercijalnih zaslona, a donijelo je i pohvale kao što su „Najnevjerojatniji LED“ i „Najbolji prozirni zaslon“, sjevernoameričkog audio-video izdanja rAVe.

blank

Nedavno predstavljanje platforme Samsung Visual eXperience Transformation (VXT) dodatno pokazuje predanost tvrtke inovacijama zaslona. Ova izvorna platforma u oblaku objedinjuje upravljanje sadržajem i daljinskim digitalnim oglašavanjem korištenjem jedne, sigurne platforme, nudeći usluge i rješenja koja nadilaze sam hardver, a korisnicima istovremeno omogućavaju besprijekoran rad i jednostavno upravljanje.

U budućnosti se očekuje ubrzan rast globalnog tržišta digitalnog oglašavanja, uz godišnju stopu rasta od 8%. Očekivana vrijednost tržišta 2027. godine bit će 24,6 milijardi američkih dolara, u odnosu na vrijednost od 14 milijardi, ostvarene 2020. godine.

blank