Samsung časti s gratis pametnim satom

blank

Do kraja travnja ćete kupnjom pametnog telefona iz serija Galaxy S23 i Z (Fold4 i Flip4) na poklon dobiti vrijedan pametan sat

Proljeće je, vrijeme je kad se priroda budi, a budi se u nama i potreba za vježbanjem, kretanjem i općenito promišljanjem o zdravlju. Nekima su na pameti kile koje žele skinuti, nakon zimskog perioda. Uz pametni sat pratit ćete svoje fizičke aktivnosti, potrošene kalorije, a znat ćete i nešto više o svojem zdravlju.

Pametni telefon je uvijek na prvom mjestu želja, a ako se pri kupnji može dodatno profitirati zašto ne iskoristiti priliku i dobiti gratis sat. Kupujete li smartphone iz serija Galaxy S23 i Z (Fold4 i Flip4) Samsung će vas počastiti s Galaxy Watch5. Akcija traje do kraja travnja 2023.

blank

Samsung Galaxy Watch5 pametni sat dodatno proširuje mogućnosti u kombinaciji s vašim pametnim telefonom iz Samsung Galaxy S23 serije ili Galaxy Z serije. Galaxy Watch5 pametni sat opremljen je 13% većom baterijom i omogućuje praćenje vašeg zdravlja 24 sata dnevno.

Svoje ciljeve možete postići upotrebom Samsung BioActive senzora koji koristi jedinstveni čip koji kombinira tri snažna zdravstvena senzora. Uz pomoć Adaptive Pixel 200 MP senzora pametnog telefona Galaxy S23 Ultra dok ste u pokretu možete bilježiti svaki trenutak s preciznošću. Poboljšana Nightography funkcija S23 serije pametnih telefona pomaže u stvaranju svijetlih, šarenih fotografija čak i u slabo osvijetljenim okruženjima.

blank

Samsung je pripremio posebnu ponudu gdje uz kupovinu pametnih telefona Samsung Galaxy S23 ili Galaxy Z serije na poklon dobivate Galaxy Watch5 pametni sat. Ovaj pametni sat možete koristiti u kombinaciji sa svojim pametnim telefonom za vježbanje, kao vodič kroz plan puta, za praćenje spavanja ili jednostavno kao dodatak.

Ponuda traje od 5. travnja do 30. travnja 2023. ili do isteka zaliha. Za više informacija o promociji posjetite poveznicu.

blank