Samsung na MWC19 predstavio 5G tehnološka rješenja koja definiraju industriju

blank

Samsung donosi život 5G svijetu – od napredaka u čipovima i mrežnoj opremi, do pametnih uređaja nove generacije.

Samsung će na MWC19 pokazati kako kroz inovacije i otvorenost vodi put u 5G i mijenja način na koji se korisnici povezuju i komuniciraju. Samsung će po prvi put pokazati svoj novi Galaxy S10 5G mobilni telefon, dizajniran s najboljim hardverom i softverom kako bi iskoristio potpuno 5G iskustvo. Također, prikazat će se i puni spektar opreme koja će omogućiti široku upotrebu 5G-a. Uz pomoć modemskih čipova i RF modela koji su manjih dimenzija, energetski učinkovitiji i s najsuvremenijoj tehnologijom, Samsung će pokazati vodstvo u inovacijama izvan granica mobilnih uređaja i ekrana. Samsung će također predstaviti nova partnerstva s nosiocima i dobavljačima tehnologije kako bi podržao svačiji put do 5G.

blankSa 5G povezivanjem, Galaxy S10 5G može pristupiti mrežnim brzinama koje su otprilike 20 puta brže od 4G mreže, omogućujući neopisivo mobilno iskustvo koje donosi snažan hot-spotting, izuzetno brzo streamanje, 4K video-pozive i novu razinu igranja mobilnih igara.

Galaxy Fold je prvi svjetski 7,3-inčni Dynamic AMOLED Infinity Flex zaslon. Riječ je o inovaciji koja definira novu kategoriju mobilnih uređaja. Galaxy Fold krasi revolucionarni dizajn i potpuno novo korisničko iskustvo.

10 godina inovacija uz novu Galaxy S liniju koju krase četiri jedinstvena uređaja – Galaxy S10, S10+, S10e i S10 5G. Nova serija Galaxy S10 osmišljena je kako bi omogućila značajke nove generacije u performansama zaslona i kamere sljedeće razine.

Ojačana je A serija – Galaxy A50 i A30 nude inovacije u bitnim mobilnim karakteristikama uz visoke performanse. Samsung proširuje svoj Galaxy ekosistem s Galaxy Watch Active i Galaxy Buds bežičnim slušalicama namijenjenim korisnicima koji su usmjereni na zdravlje.

Svestrani Galaxy Tab S5e je super tanak, lagan i elegantan. Galaxy tablet dizajniran sa snažnim zabavnim funkcijama koje su upakirane u moderan uređaj, koji po prvi puta ima značajku Bixby.

blank