Samsungov The Sero TV predstavljen na CES 2020

blank

Samsung je u Las Vegasu predstavio najnoviju QLED 8K liniju, modularni MicroLED i lifestyle TV „The Sero“

Samsung „The Sero“ je lifestyle televizor koji, poput pametnog telefona i tableta, ima mogućnost zakretanja i odabira vodoravne i okomite orijentacije. Tehnologija usmjerenja zaslona neprimjetno se povezuje s mobilnim uređajima pa korisnici mogu uživati u raznim sadržajima, uključujući društvene medije, YouTube i ostale videozapise.

blank
Samsung The Sero

Usmjeren prema milenijalcima i generaciji Z, Sero odlikuje moderan dizajn koji se ističe u bilo kojem prostoru te kombinira vrhunske funkcije Samsungovih vrhunskih zaslona. Nositelj je „Best of Innovation“ priznanja na CES-u, koje dodjeljuje Consumer Technology Association (CTA).

Samsung je u Las Vegasu predstavio opciju Samsung Health na televizoru, a radi se o rješenju za fitness i wellness na način da na 8K TV Q950 korisnici mogu vidjeti aktivnosti, pratiti napredak i slijediti svoje fitness ciljeve. Uz to, imat će pristup besplatnim i ekskluzivnim sadržajima vodećih partnera, uključujući Calm, FitPlan, Jillian Michaels, Echelon, Obe Fitness i Barre 3.

Samsung Q950 8K QLED
Samsung Q950 8K QLED

Samsung je također predstavio i modularni MicroLED za dom, koji kombinira tehnologiju zaslona sljedeće generacije s jedinstvenim mogućnostima prilagodbe. Sa 75, 88, 93 i 110-inčnim veličinama zaslona, MicroLED modeli prikladni su za različite domove i stilove života. Novi 88 i 150-inčni MicroLED modeli uvode iznimno tanak dizajn, ali i mogućnost povezivanja više MicroLED ploča radi prilagodbe televizora svakom prostoru. Također, MicroLED zasloni imaju vrhunsku kvalitetu slike, pružajući veću dubinu, bolju razlučivost, veću jasnoću, kao i maksimalnu svjetlinu od 5000 nita.