Simpa sprječava nastanak dodatnih troškova

blank

Nakon što korisnik potroši sve jedinice iz podatkovog paketa automatski će se privremeno stopirati kako ne bi nastali dodatni troškovi

Hrvatski Telekom s novom eSimpa ponudom omogućava potpunu kontrolu svojih troškova i svaki mjesec tri dana neograničenog interneta.

Korisnicima koji zaborave kupiti opciju, a trenutna im se deaktivira iz razloga što, primjerice, nemaju dovoljan iznos na računu za aktivaciju nove opcije, korištenje podatkovnog prometa bit će privremeno stopirano kako ne bi nastali dodatni troškovi jer se podatkovni promet počeo koristiti po osnovnoj tarifi. Pritom će korisnici o ovoj dodatnoj zaštitnoj korisničkoj mjeri biti obavješteni odmah čim se ona provede.

Nove eSimpa opcije također korisnicima donose i tri dana neograničenog interneta svakog mjeseca tijekom idućih 12 mjeseci, koje mogu iskoristiti kada god to požele. Svi koji postanu eSimpa korisnici i aktiviraju eSimpa opcije do 30. lipnja 2023. ostvarit će ovu pogodnost bez ikakvog dodatnog troška. Aktivacija tri dana neograničenog interneta izvan promotivnog perioda iznosi 3,49 EUR.

Nova eSimpa XS opcija uključuje 2000 minuta i SMS-ova te 5 GB internetskog prometa za 9,99 EUR. Također nudi pogodnosti kao i druge eSimpa opcije, što znači da nema dodatne naplate podatkovnog prometa nakon što se potroše gigabajti koje opcija uključuje ili kada opcija istekne, a sve što korisnik ne potroši prebacuje se u sljedeći mjesec. Nakon isteka opcije ili potrošnje podatkovnog prometa, korisnici dobivaju podsjetnik za aktivaciju nove mjesečne eSimpa opcije.

Korisnicima Simpe je dostupna i SOS opcija koja im donosi 2 GB prometa te je dostupna za potrošnju tijekom sljedeća 24sata, po cijeni od 0,13 EUR.