Slušalice koje mirišu i izgledaju poput ruža za usne

blank

Huawei je uz najnoviji Huawei nova 9 pametni telefon lansirao i FreeBuds Lipstick bežične slušalice od nehrđajućeg čelika

Jedno od najvećih iznenađenja u tech svijetu priuštio je Huawei u Beču – predstavili su Huawei FreeBuds Lipstick slušalice koje podsjećaju na ženski ruž za sune. I ne samo to, ove slušalice imaju i ugodan miris. Slobodno ih pomirišite prilikom otvaranja kutije.

Za privlačan dizajn Huawei FreeBuds Lipstick slušalica zaslužni su dizajneri iz modne, automobilske i digitalne industrije te stručnjaci za strateško brendiranje iz Huaweijevog centra za istraživanje estetike u Parizu.

blank

Uz kućište od nehrđajućeg čelika FreeBuds Lipstick slušalice otporne su na koroziju i istrošenost, a za glatku površinu i zrcalni sjaj zaslužno je čak 30 procesa obrade i poliranja. Kućište za punjenje ima i jedinstven zvuk klika, onakav kakav se čuje kod kozmetičkih proizvoda, a kutija u kojoj se nalaze FreeBuds Lipstick slušalice imaju poseban miris koji pruža dodatan osjećaj mirisnog užitka.

Huawei FreeBuds Lipstick slušalice dolaze u glamuroznoj kombinaciji crne, zlatne i crvene boje koje obilježavaju klasičan dizajn ruža za usne pri čemu crna predstavlja misterij, zlatna simbolizira luksuz, a crvena izražava zanos i šarm.

Uz ljepotu, slušalice Huawei FreeBuds Lipstick se ističu i svojim zvukom. Koriste inovativni dizajn koji podržava frekvenciju do 40 kHz, donoseći zvuk visoke kvalitete i savršeno iskustvo slušanja. Slušalice koriste AEM (Adaptive Ear Matching) EQ tehnologiju koja automatskim prepoznavanjem oblika uha korisnika može odrediti optimalne postavke za svakog korisnika omogućujući mu dosljednu kvalitetu zvuka visoke frekvencije.

blank

Bluetooth povezivanjem korisnik može upariti FreeBuds Lipstick slušalice s pametnim telefonom, tabletom ili računalom. Za uparivanje je dovoljno odabrati željenu funkciju na pop-up prozoru, a postavke je moguće podesiti u aplikaciji Huawei AI Life.

Huawei AI Life aplikacija dostupna na Android i iOS uređajima omogućuje odabir između tri načina rada, uključujući uravnoteženi (zadani), pojačanje basa i pojačanje visokih tonova kako bi uživali u prilagođenom audio doživljaju.

Kada je funkcija aktivnog poništavanja buke isključena, FreeBuds Lipstick slušalice pružaju 4 sata neprekidne reprodukcije glazbe, a zajedno s kućištem za punjenje vrijeme se povećava na čak 22 sata. Cijena za Huawei FreeBuds Lipstick je 249 eura.

blank blank blank blank

blank