Smartphone s najmoćnijom kamerom dosad dolazi iz Honora

blank

Novi pametni telefon Honor Magic6 Pro uskoro ćemo vidjeti i uživo, netom prije otvaranja Mobile World Congressa u Barceloni

Zahvaljujući poboljšanom sustavu kamere Falcon i unaprjeđenju sustava kamere s moćnim specifikacijama hardvera nadolazeća serija Honor Magic6 imat će najbolju kameru do sada. Honor AI Motion Sensing 2.0 može uhvatiti najbolje trenutke u više od 10 scena.

Moguće je to zahvaljujući ogromnom skupu podataka od 8.000.000 slika, što je povećanje od gotovo 3000% u usporedbi s prethodnom generacijom koja se u veljači 2023. godine okitila titulom pametnog telefona s najboljom kamerom na svijetu.

blank blank

Što sve može nova kamera na Honoru Magic6 Pro možete vidjeti već sada, iako će telefon službeno biti predstavljen 25. veljače na sajmu MWC 2024 u glavnom katalonskom gradu koji Mobile World Congress ugošćuje još od 2006. godine. Provjerite ovdje za više detalja.

Honorse udružio s Cécilijom Berder, francuskom trostrukom svjetskom prvakinjom i dvostrukom olimpijskom pobjednicom u mačevanju. Koristeći HonorMagic6 Pro za automatsko snimanje nevjerojatno brzih trenutaka mačevanja, bez kompromisa u pogledu jasnoće, zajednički su pokazali snagu moćne kamere najnovijeg Honora Magic6 Pro.

Na fotografijama su vidljive komplicirane tehnike u mačevanju koje je teško uhvatiti, čak i profesionalnim kamerama. HonorMagic6 Pro je spreman za automatsko snimanje brzih pokreta, a na linku možete provjeriti kako AI Motion Sensing Capture radi u pozadini.

blank