Uskoro će Mobile World Congress 2023 u Barceloni

blank

Od 27. veljače pa do 2. ožujka 2023. u glavnom katalonskom gradu održava se sljedeće izdanje kongresa MWC23

Pripremite se za ideje koje ubrzavaju puls. Na MWC23 stižu neka od najvećih imena u vrhunskoj tehnologiji, industriji i uslugama – s novim imenima koja se dodaju svaki tjedan. Uz predsjednika i CEO Ericssona (Borje Ekholm) dolaze predstavnici tvrtki i operatora Orange, Lockheed Martin, Telefonica

“Industry City stvara jedinstveni forum za CSP-ove i partnere kako bi se okupili oko ideja i rješenja koja omogućuju novi val povezane industrije. Accenture je uzbuđen što će ponovno biti ekskluzivni partner Industry City Knowledge na ovogodišnjem MWC23 Barcelona”, izjavio je Andrew Walker, voditelj komunikacija i medija u Accenture.

Održat će se i sljedeće izdanje dodjele nagrada najboljima GLOMO Awards 2023.

blank

Ne propustite FC Barcelona Sports Tomorrow Congress koji će biti održan od 27. do 28. veljače 2023. u dvorani 7. Dok uvidi temeljeni na podacima nastavljaju transformirati i širiti sportsku industriju, vodeći globalni klubovi poput FC Barcelone postaju tehnološki pioniri – s dalekosežnim utjecajem.

MWC Barcelona 2023 s uzbuđenjem najavljuje ko-lokaciju Sports Tomorrow Congress na ovogodišnjem događaju – ujedinjujući dva ikonična barcelonska brenda inovacija pod jednim krovom. Kolokacija pruža potpuno novu platformu mogućnosti za tvrtke i dionike u sportskom i tehnološkom ekosustavu – za okupljanje, sklapanje poslova i lansiranje novih proizvoda.

blank

Nova nezaobilazna mjesta za 2023.

Dvorana 6 ugošćuje potpuno novi igrani film Journey to the Future – pripovjedačko “putovanje u budućnost” koje donosi razorne inovacije u industriji i utjecaj na našu globalnu publiku u jedinstvenom, impresivnom, iskustvenom formatu.

Sjeverni ulaz ponovno se otvara ove godine, dodajući više mogućnosti prijevoza za dolazak do i od mjesta događaja. 4YFN se vratio i veći je nego ikada i iz tog razloga se seli iz dvorane 6 u dvoranu 8.1-sjeverni ulaz. To je najbolje mjesto za povezivanje startupa, investitora i tvrtki i zajedničko pokretanje novih poslovnih pothvata.

blank

Pridružite se u BEAT BARCELONA i uhvatite duh grada na službenom afterworku “Place to B” koji se nalazi na vanjskoj terasi na sjevernom ulazu.