Uz Huawei Pura 70 Pro dobit ćete gratis FreeBuds Pro 3

blank

Prednarudžbe su otvorene do 26. svibnja 2024., a uz pametni telefon s odličnom kamerom kupci će dobiti bežične slušalice

Huawei Pura 70 Pro dolazi s Ultra Lighting glavnom kamerom s podesivim otvorom blende od f/1.4 do f/4.0 i velikim senzorom za bolji protok svjetla. Najnovija značajka kamere Ultra Speed Snapshot omogućuje da korisnik u tren oka zabilježi nevjerojatan prizor, poput omiljenog sportaša u akciji ili ljubimca u pokretu.

Huawei Pura 70 Pro podržava raspon zumiranja do 200x, a XD Fusion Pro Engine tehnologija omogućuje nevjerojatnu količinu jasnih detalja, čak i ako se radi o jako udaljenom kadru. Kamera sadrži i Macro telefoto kameru uz 35x Macro Zoom koji omogućuje fotografiranje nevjerojatnih detalja sa samo 5 cm udaljenosti, pa čak i u okruženju slabog osvjetljenja.

blank
Huawei Pura 70 Pro

Veliki 6,8-inčni Huawei X-True zaslon s brzinom osvježavanja slike do 120 Hz podržava i 2.500 kandela svjetline te tako korisnicima pruža preciznu i živopisnu reprodukciju boja. Uređaj je opremljen izdržljivim Kunlun Glass staklom koje pojačava otpornost na padove za 100%, pretvarajući garantirane nezgode u siguran ishod.

Tu je i baterija od 5.050 mAh koja zajedno s 80 W Huawei Supercharge tehnologijom brzog punjenja može napuniti uređaj do 50% u samo 15 minuta.

Novi Pura 70 Ultra model s veličinom senzora od 1 inča novu značajku Ultra Speed Snapshot, što omogućuje snimanje kadrova u pokretu s velikom lakoćom.

Želite li testirati mogućnosti sportske fotografije na lokalnom sportskom eventu? Značajka Ultra Speed Snapshot omogućuje „zamrzavanje“ pokreta subjekta kojeg se fotografira – bilo da se radi o sceni napadača koji se brzo probija prema golu ili lopte koja leti kroz zrak.

blank
Huawei Pura 70 Ultra

Korisnici se mogu u potpunosti približiti kadru s telefoto kamerom na Huawei Pura 70 Pro i Pura 70 Ultra, koja je idealna za snimanje kućnih ljubimaca ili sportskih aktivnosti iz daljine. Komplicirano fotografiranje prizora poput pasa koji pokazuju svoje umijeće hvatanja frizbija u parku ili jurećih trkaćih automobila na utrkama postaje znatno olakšano.

Cijena za Huawei Pura 70 Pro u prednarudžbi je 1.199,00 eura, a telefon će biti dostupan u regularnoj prodaji od 27. svibnja 2024.